Technogym format -Gruppträningsformat som engagerar

För att engagera befintliga medlemmar och locka nya till gymmet måste du veta vilken typ av träningsupplevelser medlemmarna vill ha. Vill du motivera dina medlemmar och få dem att längta till nästa träningspass? 

 

Med Technogyms olika format kan du skräddarsy träningsupplevelser som överträffar dina medlemmars förväntningar, och dessutom göra gruppträningen attraktiv för fler.

Vad är Technogym formats?

Technogym-format kombinerar träningsprodukter i världsklass med avancerad digital teknik. Format är Technogyms koncept för fördesignade gruppträningsklasser. När du använder träningsutrustning i kombination med digital teknik säkerställer Technogym-format att du kan erbjuda dina medlemmar unika träningsupplevelser som engagerar och motiverar.

 

Formaten är licensierade och erbjuder färdiga träningsprogram som följer med träningsutrustningen. Besök vårt virtuella showroom där du kan utforska alla olika format i en virtuell värld.

Se alla Technogyms formats / gruppträningspass

Technogym ger dig färdiga format / gruppträningspass, men du kan självklart även sätta ihop dem som du vill.
Klicka på de olika gruppträningsformaten nedan.

Biocircuit

Effektiv cirkelträning

Skillrun

Bootcamp och löpklasser

SkillX

Skräddarsydda bootcamp- och HIITklasser

Group Cycle

Group Cycle - cykelklasser

Skillbike

Skillbike - cykelklasser

Skillrow

Roddklasser

Teambeats

Pulsbaserad träning

Gör dina instruktörer ännu effektivare

Technogym har nyligen lanserat Format Experience – en plattform och ett verktyg som ger dig färdiga gruppträningspass. Nu behöver instruktörerna inte längre lägga tid på att planera och sätta ihop passen, Technogym gör det åt dig. Använd de färdiga passen som de är, eller redigera dem som du vill.

 

Med Technogym Format Experience får du ut mer av dina format och underlättar och effektiviserar för dina instruktörer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
technogym-format-fr-grupptrning-qicraft-sweden