Samarbetspartners & Sponsoravtal

I decennier har Technogym samarbetat med några av världens bästa idrottare och idrottslag. Flera av de största idrottarna i världen väljer idag träningsutrustning från Technogym på sin väg mot den absoluta toppen. Technogym är en stolt sponsor och partner till några av de allra bästa idrottarna inom flera av världens största sporter.

Samarbetspartners till Qicraft

Qicraft vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Förutom att leverera träningsutrustning av högsta kvalitet så genomför vi även seminarier, erbjuder utbildningar, organiserar kundresor och utarbetar färdiga träningskoncept tillsammans med våra samarbetspartners.

InMo Medveten Träning

InMo står för individuell träning och personlig service. Deras vision är att InMo ska bli det självklara valet för dig som privatperson, ditt företag eller förening då de erbjuder kvalitativa tjänster inom träning, hälsa och rehabilitering. InMo Medveten Träning öppnades 2005 av personer med lång erfarenhet inom träning, hälsa och rehabilitering.  Den gemensamma nämnaren är att de har en träningsbakgrund som inte primärt kommer från den klassiska gymvärlden utan istället ser till helheten i träningen.

Nordiska Galleriet

Som ledande aktör inom designmöbler och det senaste inom inredning erbjuder Nordiska Galleriet ett brett utbud av högkvalitativa produkter från världsledande varumärken och formgivare – från möbelklassiker till inredningsobjekt och väldesignad friluftslivsutrustning.

 

Personal Line, Technogyms exklusiva träningsutrustning för hemmaträning, designad av den italienska formgivaren Antonio Citterio, är en del av Nordiska Galleriets sortiment i Sverige och Norge.

Hans Ståhl - Hälsosamma Resultat

Hans Ståhl karriär inom träningsindustrin startade 1983 då han som instruktör på World Class. Sen dess har han hunnit starta egna anläggningar, arbetat på SATS samt varit 8 år på Qicraft. Hos oss arbetade han bl.a. som försäljningschef, VD och rådgivare. Under hösten 2015 så fick Hans möjlighet att arbeta som VD inom träningskedjan  Må Bättre och det fram till 2018 då kedjan förvärvades av Actic. Därefter startade han bolaget Hälsosamma Resultat AB för att arbeta med lönsamhetsfrågor inom vår marknad och som exklusiv konsult/rådgivare till Qicraft/Technogym.


”Att efter en mycket lärorik period inom Må Bättre nu vara tillbaka på leverantörssidan så var valet att arbeta med min gamla arbetsgivare Qicraft och Technogym mycket enkelt. Det kundvärde och kvalité som båda dess företag levererar gör att man känner sig väldigt trygg i det samarbetet och kan fokusera på de andra viktiga kärnområdena som man behöver för att skapa ett hälsosamt företag.”

Henrik Pettersson - Starka resultat

2007 startade Henrik företaget Starka Resultat AB, som i huvudsak arbetar med rådgivning/konsultering och utbildning. Henrik reser idag runt i Norden och håller utbildningar i framförallt säljledarskap och försäljning. Henrik är även qualified partner till IHM Business School och anlitas ca 50% av sin tid som utbildare på IHM dagsläget.


”Att samarbeta med Qicraft är ett val som jag tagit på grund av deras ”framåtlutande” hållning i att konsekvent utveckla och förbättra vardagen för både ägare och medlemmar. De är ett starkt lag som tillför energi och utveckling som jag själv stävar efter” 

technogym-qicraft-samarbetspartners-qicraft-sweden