Service

Kontakta Kundservice

Kontakta oss
Service

 

Kontakta vår kundserviceavdelning

Alla förfrågningar gällande teknisk support, felanmälan och beställning av service eller reservdelar till din Technogym träningsutrustning gör du till e-post service@qicraft.se eller genom att fylla i relevant kontaktformulär.

Technogym serviceteam

Våra skickliga servicetekniker hjälper våra kunder över hela vårt avlånga land. Resten av teamet som behandlar dina reparations-, service och logistikfrågor sitter på vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi hjälper dig. Kontakta oss idag.

Är du intresserad av att veta mer om våra fördelaktiga serviceavtal är du också välkommen att kontakta oss på service@qicraft.se.

 

Läs mer om våra serviceavtal

Serviceavtal

Kontakta oss
Försäljning

Vill du ha prisförslag på specifika produkter?

Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret

Information gällande Coronavirusutbrottet

2020-05-06

Läget är fortsatt ansträngt för vården och näringslivet i Sverige trots att vi har verkat nå en platå och till en viss del även en minskning i antal dödsfall, smittade och intensivvårdade. Det ser ljust ut.

För vår del är läget ungefär detsamma som när vi senast rapporterade i mitten av mars. Vi har som sagt en 100 procentig fungerande organisation och kommer att hålla möten digitalt både internt och med våra kunder för att undvika personlig kontakt och därmed bidra med det vi kan för att så många som möjligt ska hålla sig friska. Technogym hälsar från Cesena i Italien att de nu är otroligt glada över att situationen i landet har börjat lätta och tackar för all stöd de har fått från oss i Norden genom uppmuntrande ord, samtal och diskussioner. De fortsätter att göra allt i sin makt för att leverera i den takt som den globala efterfrågan kräver.

2020-03-12

I Sverige ser vi just nu ett allt mer ansträngt läge, men tack vare Qicrafts starka Nordiska organisation och  struktur tillsammans med Technogyms stabilitet, fungerar även vår verksamhet utan störningar.

Vi tar nu ett solidariskt ansvar och gör vad vi kan för att förhindra spridningen. Därför kommer alla våra anställda med möjlighet att arbeta hemifrån, göra det för att minska antalet anställda på kontoret. Vi har som sagt en 100 procentig fungerande organisation och kommer att hålla möten digitalt både internt och med våra kunder för att undvika personlig kontakt och därmed bidra med det vi kan för att så många som möjligt ska hålla sig friska.

2020-03-10

Technogym är ett italiensk varumärke med kontor och fabrik i Cesena i Norra Italien. Emilia-Romagna regionen, där Cesena ligger, har drabbats hårt av Coronavirusutbrottet, men trots det, gör Technogym ett fantastiskt arbete med att fortsätta driva sin verksamhet obehindrat.
För närvarande påverkas inte leveranser av produkter eller tjänster. Fabriken fungerar normalt och enligt informationen vi har fått från transportföretaget DHL, fungerar även leveranserna obehindrat.