Technogym Visio

Technogym Visio förbättrar och effektiviserar träningspasset tack vare en sömlös och skräddarsydd träningsupplevelse som anpassas efter dina behov, dina preferenser och din livsstil.

Touch and train

Upplev sömlös träning med Technogym Visio, skärmen som skapats för att erbjuda träningsvägledning och omedelbar tillgång till en omfattande samling engagerande träningspass – bara ett knapptryck bort.

1. Välj ditt träningspass genom att använda Technogym Visios filterfunktion.

 

2. Logga in på Technogym Visio för att spara och följa din träningsdata i Technogyms ekosystem med Technogym app.

 

3. Koppla din pulsmätare och para ihop dina Bluetooth-hörlurar för att ytterligare förbättra din träningsupplevelse.

Kan placeras var som helst

Technogym Visio är en smart lösning som fungerar vid alla typer av faciliteter oavsett affärsmodell. Den fungerar utmärkt på ett träningscenter, en hälsoklinik, ett hotellgym eller på ett företagsgym. Oavsett var den placeras kan den förvandla vilket träningsutrymme som helst till en engagerande träningsupplevelse med förstklassig personlig träning, oavsett om du har personal på plats eller inte.

Previous
Next

En oändlig variation av träningsmöjligheter

SESSIONS

Boosta dina träningspass med hjälp av Technogyms tränare. Få tillgång till instruktörsledda videor för att uppleva olika träningsformer: HIIT, styrketräning, yoga, pilates med fler.

EXERCISES

Upptäck nya övningar och förbättra din teknik med tydliga och lättförståeliga träningsvideos.

ROUTINES

”Routines” guidar dig med hjälp av instruktionsfilmer och ljudanvisningar. Välj träningspass efter specifika mål så som: stretching, kondition, starkare ben, starkare core och många fler.

TIMERS

Använd timers när du tränar med PT eller efter eget program. Förinställda timers för dina favoritträningar finns, så som Tabata, EMOM, AMRAP med  mer.

Spela in och ladda upp eget innehåll

Technogym Visio är ett flexibelt och mångsidigt verktyg som anpassar träningsbiblioteket till den tillgängliga utrustningen. Tack vare Stream Professional-licensen kan nytt innehåll som ägs av anläggningen enkelt läggas till på valfri enhet.

Spela in eget material

Ladda upp på Mywellness CRM

Streama på alla dina enheter

Tränarens bästa vän

Upptäck hur Technogym Visio kan hjälpa och och vara ett stöd för personliga tränare. Medan utövaren får löpande hjälp genom visuell vägledning på skärmen kan tränaren fokusera på att ge feedback och motivation.

Är du intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

technogym-visio-qicraft-sweden