Våra kunder berättar

Våra kunder berättar

Kontakta oss
Försäljning

Här kan du läsa vilka erfarenheter våra kunder har av att arbeta med oss

Vi har tillhandahållit träningslösningar från Technogym till privat- och företagskunder sedan 2001.
Våra lösningar kan anpassas och skräddarsys för hem och företag i alla storlekar. Vi tror, precis som våra kunder, på att aktivera människor och upprätthålla välbefinnande genom hållbara lösningar för träning av hög kvalitet.

Våra kunder väljer oss när de vill ha pålitlig utrustning med lång livslängd och för att undvika oförutsedda täta servicekostnader. Vi erbjuder också finansiering av träningsutrustning och ansvarar för leverans och regelbunden underhållning.

Vill du komma i kontakt med oss ​​för att se hur vi tillsammans kan skapa de bästa träningslösningarna för dig? Klicka här för att kontakta oss.

Se fler av våra kunder här.

 

Daniel Hansson Silver Life, gym – Hotel & Residential

“Vi har precis öppnat vårt andra gym i Täby med hjälp av Technogym/Qicraft. Den här gången skulle vi ordna en träningsyta som fungerar lika bra för hotellgäster som för seniorer. Så oavsett om en person är rörelsehindrad eller på lyxweekend ska alla som besöker det här gymmet få en wow-känsla. Med hjälp av erfarna experter från Technogym/Qicraft så lyckades vi! Gymmet får verkligen många att både tappa hakan och svetten att lacka. Vi är stolta och tacksamma över en partner som er!  ”

Daniel Hansson
Hälsoutvecklare, Silver Life
Les mer
Annie Fältman 360 Träningscenter – gym, produkt, digitala lösningar

“Produktportföljen stämmer bra överens med vår ambition att erbjuda våra medlemmar en kvalitativ träningsupplevelse. Vi vill ligga i framkant med digitala lösningar och därmed har Qicraft varit den självklara samarbetspartnern.”

Annie Fältman
Delägare/VD, 360 Träningscenter
Les mer
Pia Seeberg – Active Bundle

“Jag väljer Technogym generellt på grund av den goda kvaliteten, vilket återspeglas i alla deras produkter och utrustning. Active Bundle är en förlängning av den kvalitetsutrustning jag är van vid att träna med hemma, och det ger en motivation för att veta att jag har utrustningen i vård, även utanför husets fyra väggar. Väskan i sig är extremt funktionell och det märks att den är avsedd för en livlig och aktiv livsstil - termoficka för dricksflaska, smart förvaring av massagerulle, dedikerat utrymme för träningsmattan och inte minst ett smart fodral för hoppningen rep, gör upplevelsen av väskan och inte minst sessionen, mycket bra. Sömlös och funktionell beskriver för mig Active Bundle, och sist men inte minst; den är snygg!”

Pia Seeberg
TECHNOGYM AMBASSADÖR
Les mer

“Qicraft levererar mer än bara högkvalitativ utrustning, deras kompetens inom den digitala utvecklingen har hjälp oss att utveckla den digitala plattform som våra medlemmar idag använder sig av. Med den senaste tidens utmaningar i form av efterfrågan på digitala lösningar, hjälpte Qicraft oss med vår On Demand-satsning via Mywellnessappen som blev en succé bland våra medlemmar. ”

Sarah Thorn
Platschef, Filborna Arena
Les mer
André K. Sandberg, samarbete

“Jag tog kontakt med Qicraft då jag hade en speciell maskin i åtanke för att förnya och utveckla gym/tränings delen som finns i min fysioterapi klinik. Fick snabbt god och proffsig hjälp och hela förloppet från idé till leverans och sedan installation förlöpte problemfritt. Maskinen, en Vario Crosstrainer är både enkel att använda, mångsidig och uppskattas av besökarna på kliniken. Perfekt att den erbjuder flera funktioner, om man som jag inte har obegränsat med utrymme och plats. Kommer absolut ha Qicraft i åtanke nästa gång jag behöver ny utrustning.”

André K. Sandberg
Leg. fysioterapeut, Ägare av Fysiocentralen
Les mer