Våra kunder berättar

Våra kunder berättar

Kontakta oss
Försäljning

Här kan du läsa vilka erfarenheter våra kunder har av att arbeta med oss och vad de tycker om våra produkter

Vi har tillhandahållit träningslösningar från Technogym till privat- och företagskunder sedan 2001.
Våra lösningar kan anpassas och skräddarsys för hem och företag i alla storlekar. Vi tror, precis som våra kunder, på att aktivera människor och upprätthålla välbefinnande genom hållbara lösningar för träning av hög kvalitet.

Våra kunder väljer oss när de vill ha pålitlig utrustning med lång livslängd och för att undvika oförutsedda täta servicekostnader. Vi erbjuder också finansiering av träningsutrustning och ansvarar för leverans och regelbunden underhållning.

Vill du komma i kontakt med oss ​​för att se hur vi tillsammans kan skapa de bästa träningslösningarna för dig? Klicka här för att kontakta oss.

Se fler fler företag vi arbetar med här.

Utvalda kundrecensioner:

Daniel Hansson Silver Life, gym – Hotel & Residential

“Vi har precis öppnat vårt andra gym i Täby med hjälp av Technogym/Qicraft. Den här gången skulle vi ordna en träningsyta som fungerar lika bra för hotellgäster som för seniorer. Så oavsett om en person är rörelsehindrad eller på lyxweekend ska alla som besöker det här gymmet få en wow-känsla. Med hjälp av erfarna experter från Technogym/Qicraft så lyckades vi! Gymmet får verkligen många att både tappa hakan och svetten att lacka. Vi är stolta och tacksamma över en partner som er!  ”

Daniel Hansson
Hälsoutvecklare, Silver Life
Läs mer
Annie Fältman 360 Träningscenter – gym, produkt, digitala lösningar

“Produktportföljen stämmer bra överens med vår ambition att erbjuda våra medlemmar en kvalitativ träningsupplevelse. Vi vill ligga i framkant med digitala lösningar och därmed har Qicraft varit den självklara samarbetspartnern.”

Annie Fältman
Delägare/VD, 360 Träningscenter
Läs mer
Pia Seeberg – Active Bundle

“Jag väljer Technogym generellt på grund av den goda kvaliteten, vilket återspeglas i alla deras produkter och utrustning. Active Bundle är en förlängning av den kvalitetsutrustning jag är van vid att träna med hemma, och det ger en motivation för att veta att jag har utrustningen i vård, även utanför husets fyra väggar. Väskan i sig är extremt funktionell och det märks att den är avsedd för en livlig och aktiv livsstil - termoficka för dricksflaska, smart förvaring av massagerulle, dedikerat utrymme för träningsmattan och inte minst ett smart fodral för hoppningen rep, gör upplevelsen av väskan och inte minst sessionen, mycket bra. Sömlös och funktionell beskriver för mig Active Bundle, och sist men inte minst; den är snygg!”

Pia Seeberg
TECHNOGYM AMBASSADÖR
Läs mer
Solvik väljer Technogym kvalitet

“Solvik har valt Technogym som leverantör för att kunna erbjuda sina medlemmar utrustning av absolut hösta kvalité.”

Daniel Wohlin
Delägare Solvik Members Club
Niclas Wahlgern – TG bench

“Technogym Bench är ett perfekt ”mini-gym” för hemmet! Den är snygg, tar upp en liten yta och det är alltid ordning och reda eftersom träningsredskapen förvaras i bänken. Träningsmässigt erbjuder den ett enormt utbud av övningar, allt från step-up till olika typer av pressar och curls. När passet är över kan du t.o.m. ta en välförtjänt vila på bänken.”

Niclas Wahlgren
Skådespelare, Artist och Personlig Tränare
Sarah Thorn Filborna Arena – Mywellness, gym, produkt, digital

“Qicraft levererar mer än bara högkvalitativ utrustning, deras kompetens inom den digitala utvecklingen har hjälp oss att utveckla den digitala plattform som våra medlemmar idag använder sig av. Med den senaste tidens utmaningar i form av efterfrågan på digitala lösningar, hjälpte Qicraft oss med vår On Demand-satsning via Mywellnessappen som blev en succé bland våra medlemmar. ”

Sarah Thorn
Platschef, Filborna Arena
Läs mer
André K. Sandberg, samarbete

“Jag tog kontakt med Qicraft då jag hade en speciell maskin i åtanke för att förnya och utveckla gym/tränings delen som finns i min fysioterapi klinik. Fick snabbt god och proffsig hjälp och hela förloppet från idé till leverans och sedan installation förlöpte problemfritt. Maskinen, en Vario Crosstrainer är både enkel att använda, mångsidig och uppskattas av besökarna på kliniken. Perfekt att den erbjuder flera funktioner, om man som jag inte har obegränsat med utrymme och plats. Kommer absolut ha Qicraft i åtanke nästa gång jag behöver ny utrustning.”

André K. Sandberg
Leg. fysioterapeut, Ägare av Fysiocentralen
Läs mer
Magnus Kraft Capio Fysio & Friskvård, rehabklinik, service, support, kompetens

“Efter drygt 10 år som kund ser jag ingen som helst anledning till att det inte skulle bli minst 10 till. Bemötande, support, service och leverans matchar väl hårdvarans marknadsledande nivå.”

Magnus Kraft
Verksamhetschef, Capio Fysio & Friskvård Ystad
Läs mer
Carin Frånberg KG Knutsson AB, företagsgym, installation & service

“På ett professionellt och inlyssnade sätt satte sig Qicraft in i våra specifika behov för medarbetare, verksamhet och lokal. Upplägget som de presenterade blev därför precis det vi behövde och leverans och installation fungerade perfekt. Både medarbetare och ledning är mycket glada över investeringen vi gjorde i det nya gymmet. ”

Carin Frånberg
HRBP, KG Knutsson AB
Felix Loftenius Skillbike Classes – Malkars – Referenser och bygga community

“Skill Challenge-klasserna ökar i populäritet, deltagarna blir helt hooked och går flera gånger i veckan för att få sitt “cykel-fix”. De berättar i sin tur för familj och vänner, som i sin tur också blir frälsta. På så sätt har vi sakta men säkert byggt ett starkt community.”

Felix Loftenius
Inspiratör (tränare) på Malkars
Läs mer
vra-kunder-berttar-qicraft-sweden