Mywellness

Mywellness är en tränings- och kommunikationsplattform med innovativa digitala produkter som hjälper dig att hantera ditt företag och förbättra dina kunders livsstil, hålla dem aktiva på gymmet, hemma eller oavsett var de än är.

 
Med Mywellness kan du skapa träningsprogram, planera gruppträning och organisera anställdas arbete. Mywellness är den mest avancerade träningsappen på marknaden. Här samlas alla dina kunders träningsdata, progression, daglig aktivitet och kroppssammansättning, allt på ett och samma ställe. Mywellness-appen kan kombineras med andra träningsappar som Garmin, Polar, Fitbit, Runkeeper m.fl.

En personlig träningsupplevelse

Engagera, motivera och följa dina kunders träning. Med mycket personliga träningspass och interaktioner, driven av en komplett uppsättning professionella digitala produkter tillgängliga på varje kontaktpunkt.

Behåll och motivera dina kunder

Engagera användare med utmaningar som skapar en känsla av gemenskap och motivera med AI-drivna aviseringar. Behåll fler kunder genom att uppmärksamma dem och belöna deras prestationer och resultat.

Överlägsna gruppträningsupplevelser

Hantera ditt gruppträningserbjudande sömlöst från vilken enhet som helst. Spara tid och leverera oöverträffade träningsupplevelser.

Analysera och förbättra din prestation

Övervaka affärs-KPI:er, få viktiga användarinsikter och fatta grundade beslut snabbare för att förbättra din affärsverksamhet och dina kundupplevelse, tack vare Mywellness-analyser.

Fantastisk tillgänglighet

Gör ditt företag tillgängligt 24/7, utanför anläggningens väggar och normala öppettider. Håll kontakten med din publik genom Mywellness App och widgets för din webbplats som marknadsför och säljer dina produkter och tjänster.

Mywellness i olika paket

Upptäck våra olika paket – designade utefter dina behov.

 

De olika paketen har olika innehåll och är påbyggnader av varandra så att du kan få tillgång till allt ditt företag behöver. I alla paket ingår: Mywellness-app, integration med Technogyms ecosystem och integration med över 100 medlemssystem samt möjlighet att lägga upp generella träningsprogram. 

STARTER

PROGRAM

BOOST

GO HYBRID

   Innehåll som ingår i alla
   paket

Generella träningsprogram och workouts of the day

Personliga träningsprogram

Profilera dina kunder

Intelligent dashboard

Utmaningar/ Challanges

Live stream och On-demand klasser

Läs mer om de olika paketen här:

STARTER

Ta hand om dina kunder, schemalägg klasser och premiumtjänster och erbjud generella träningsprogram.

PROGRAM

Få verktygen för att kunna
leverera en ännu bättre och mer motiverande träningsupplevelse till dina kunder .

BOOST

Leverera helt personliga upplägg och program för att hjälpa dina kunder att nå sina hälso- och träningsmål.

GO HYBRID

Den kompletta lösningen för att kunna erbjuda träning på plats, hemma eller var som helst där dina kunder befinner sig.

Tilläggstjänster:

CHALLENGE

STREAM

ANALYTICS

BOOKING SYSTEM

ASSESSMENT

CUSTOMIZED APP

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna

Med den senaste tidens utmaningar i form av efterfrågan på digitala lösningar, hjälpte Qicraft oss med vår On Demand-satsning via Mywellnessappen som blev en succé bland våra medlemmar.

 

  • Sara Thorn
  • Platschef, Filborna arena

Upptäck vår gruppträning - Technogym formats

Technogym-format kombinerar träningsprodukter i världsklass med avancerad digital teknik. Format är Technogyms koncept för fördesignade gruppträningsklasser. När du använder träningsutrustning i kombination med digital teknik säkerställer Technogym-format att du kan erbjuda dina medlemmar unika träningsupplevelser som engagerar och motiverar.

 

 

Formaten är licensierade och erbjuder färdiga träningsprogram som följer med träningsutrustningen. 

Technogym format experience

Besök vårt virtuella showroom där du kan utforska alla olika gruppträningsformat i en virtuell värld.

mywellness-qicraft-sweden