Träningscyklar

Technogym erbjuder ett brett utbud av träningscyklar. Ergometercyklar, spinningcyklar, cyklar med riktigt växlingssystem, liggcyklar och exklusiva designcyklar.

Technogym träningscykel

Träningscykeln är en mycket populär träningsmaskin på gymmen och i andra träningsanläggningar. Det är ett roligt och effektivt sätt att träna både kondition och styrka.

 

Technogym har ett brett utbud av träningscyklar

Technogym erbjuder ett brett utbud av träningscyklar. Priset på motionscykeln bero på hur mycket Technogym har investerat i tekniken och designen av cykelmodellen. Vilken modell du än väljer kommer en träningscykel från Technogym att ge dig hög kvalitet.

 

Adaptiva träningscyklar

Träningscyklar från Technogym har en unik design för att användaren enkelt ska kunna göra sina önskade inställningar.

Motionscyklar med recline har ryggstöd för en bekväm sittställning, medan du på de andra cykelmodellerna kan sitta upprätt eller med böjd rygg.

 

Träningsprogram och underhållning på skärmen

Olika skärm gör det möjligt att lägga till extra funktioner till ditt träningspass. Träningscyklar med pekskärm ansluter dig till en helt ny värld av cykelträning. Via skärmen kan du få tillgång till cykelpass med eller utan tränare, cykelrutter genom storstäder eller ren underhållning via appar som Netflix, Eurosport med flera. Du kommer att motiveras att träna oftare, hårdare och att förbättra dig själv som cyklist med en träningscykel från Technogym.

trningscyklar-arkiv-qicraft-sweden