Technogym inredningsdesign

Technogym inredningsdesign

Personal Line - Technogyms exklusiva avancerade produkter för träning hemma

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Home Wellness-konceptet från Technogym är utformat för att bidra till ditt personliga välbefinnande och en hälsosammare livsstil.

Vår filosofi är att kombinera den bästa designen, hängivenhet till detaljer och elegans i varje produkt. Vi vill komplettera heminredningen och skapa utrymmen som förbättrar din fysiska och mentala balans.
Personal Line är våra mest exklusiva, avancerade produkter. Produkterna har utvecklats i samarbete med den kända arkitekten och designern Antonio Citterio, som bland annat har arbetat med det välkända varumärket Hermés och Vitra möbler.

Personal Line är den perfekta kombinationen av snygg design, innovativ teknik och kraft som ger exceptionella träningsupplevelser, till skillnad från allt annat på marknaden.

Cross Personal från Technogym – Elegant harmoni mellan design och kraft.

Bike Personal – Ett konstverk och det senaste tillskottet till den Personal Line.

Bike Personal, den ultimata motionscykeln som kombinerar Technogyms teknik och innovation med Antonio Citterios ikoniska stil. Cykeln har eleganta linjer och en lyxig och kompakt design. De exklusiva materialen som valts är mikropolerat stål och aluminium, som tillverkas på högsta nivå av hantverk.

En av få träningsprodukter på marknaden som kan jämföras med ett konstverk. Perfekt för alla vardagsrum och särskilda hälsoområden.

Bike Personal Technogym

Bike Personal – Lanserad i oktober 2019

Relaterade produkter
Bike Personal träningscykel

TechnogymPersonal Line - Bike Personal träningscykel

Läs mer

Power Personal – allt du behöver för din framtida styrketräning

Power Personal är den råaste och mest eleganta halvracket på marknaden. Power Personal är styrkaenheten där du kan träna hela kroppen med grundläggande styrkaövningar, remmar och stickningar. Utför dina knäböj, marklyft och bänkpressar med elegant precision i en konstruktion i en oklanderlig design. Power Personal består av Bench Personal och Rack Personal. Där varje del utstrålar en sofistikerad design och material av högsta klass. Förutom sin exklusiva design i single-block aluminium har Power Personal utvecklats med fokus på säkerhet, ergonomi och användarvänlighet. En ergonomisk stång i förkromat stål gör att du kan utföra pullups med flera grepp och Bench Personal kan justeras med bara en hand.

Power Personal Half Rach technogym

Power Personal – En designpärla och en dröm för all styrketräning.

Relaterade produkter
POWER Personal Rack

TechnogymPersonal Line - POWER Personal Rack

Läs mer

RUN personal är ett kraftfullt löpband med marknadens mest innovativa teknik.

En egenutvecklad 19-tums full HD-pekskärm ger dig otaliga underhållningsalternativ. Skärmen är i härdat glas, vilket gör den väldigt solid och skapar en exklusiv känsla för ditt träningspass. Den stora löpytan, nödstoppsknappen och de enkla justeringarna för hastighet och lutning gör träningen bekväm och säker.

Run Personal – Elegant och kraftfullt löpband för alla löpentusiaster.

Relaterade produkter
Run Personal löpband

TechnogymPersonal Line - Run Personal löpband

Läs mer

Cross Personal – omedelbart blickfång i varje rum

Iögonfallande design, innovativ teknik, surroundljud och alla underhållningsalternativ du kan tänka dig. Cross Personal är en elliptisk maskin / cross trainer som ger dig en multisensorisk träningsupplevelse varje gång. En unik och exklusiv design skiljer denna elliptiska maskin från andra på marknaden. Designen sticker ut och är ett blickfång i ett privat vardagsrum, ett avancerat gym eller ett hotellgym.

Cross Personal Technogym

Cross Personal – Underbara spegeldetaljer skapar ett luftigare rum. Konditionsträning blir ren glädje.

Relaterade produkter
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Läs mer

Recline Personal – ett riktigt ergonomiskt mästerverk

Ergonomisk, bekväm och med utmärkt biomekanik är Recline Personal ett mästerverk som gör att du kan träna utan onödig belastning på rygg och leder. Recline Personal är en liggande motionscykel som ger dig möjlighet att hålla dig i form oavsett förutsättning. Sätet, displayen och pedalerna är tre bra ergonomiska element. Den specifika platsen för UNITY-monitorn har forskats vetenskapligt och biomekaniskt för att hjälpa dig att bibehålla en korrekt position på rygg och nacke och minskar rörelsen på huvudet och ögonen till ett minimum. Cykelsätet är designat av det exklusiva designmärket Vitra och kan justeras och justeras i höjd.

Recline Personal – ett ergonomiskt mästerverk.

Relaterade produkter
Recline Personal träningscykel

TechnogymPersonal Line - Recline Personal träningscykel

Läs mer

Kinesis Personal – förstklassig design och ett multifunktionellt träningsredskap.

Kinesis Personal är den ultimata designmöbeln för hemmagymmet eller i ett hotellgym. En multifunktionell träningsenhet som inte bara har förstklassig design utan också är utvecklad med fokus på ergonomi och maximal rörelsefrihet. Med en enda beröring på pekskärmen kan du kontrollera motståndsnivån för din träning, mellan 0-20, och du kan träna över 200 övningar på en och samma enhet.

Kinesis Personal Technogym
Relaterade produkter
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Läs mer
Kontakta oss

Våra produkter

Run Personal löpband
Bike Personal träningscykel
POWER PERSONAL Bench träningsbänk
technogym-inredningsdesign-qicraft-sweden