Nyhet

Nyheter inom Technogym ARTIS®-serien

TextJohanna Karlsson

ARTIS® – Technogyms premiumserie som kombinerar design och känsla, med teknologi, forskning och förnyelsebar energi har under våren fått ett antal spännande uppgraderingar/nyheter:

VALET ÄR DITT

En nyhet för i år är det nya färgvalet i ARTIS-serien – Diamond Black. Den stilrena och efterfrågade färgen Diamond Black gör numera sällskap med den klassiska färgen Carbon Grey.

VI VÄLKOMNAR EN NY PRODUKT 

Låt oss presentera den senaste produkten i ARTIS-serien:  CLIMB ARTIS – den optimala trappmaskinen som gör det så enkelt att nybörjare kommer att älska det och är så utmanande att avancerade användare kommer uppleva en utmaning utöver det vanliga. Med en användarvänlig och stilren design kombinerat med ett stort utbud av färdiga träningspass kan användaren variera sin träning för att forma underkroppen, stärka uthålligheten och förbättra konditionen.

UNITY™ 3.0

Upplev innovativa och högintensiva träningspass och virtuella upplevelser på nya användargränssnittet UNITY 3.0. det nya användargränssnittet innebär en mer kraftfull hårdvara, display i glas, förbättrad bildkvalité och en inbyggd webbkamera. Via UNITY 3.0 kan användaren samla sin favoritunderhållning, TV-och radiokanaler och andra favorit-appar.  Användaren kopplar upp sig mot maskinen via Wi-Fi eller Bluetooth och sparar sin träningsstatistik på sitt personliga mywellness® cloud-konto.

 

Vill du veta mer om CLIMB ARTIS? Läs mer på produktsidan eller kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se