Pressmeddelande

Technogym officiell leverantör till Brasiliens och Rysslands landslag i VM 2018

TextJohanna Karlsson

Det är med stolthet som vi presenterar Technogym som officiell leverantör av träningsutrustning till Brasiliens och Rysslands landslag i fotbolls-VM 2018.

Technogym, världsledande inom träning, wellness och atletiska träningsprodukter och digitala lösningar, kommer att vara officiell leverantör av träningsutrustning, digitala lösningar och expertis till den brasilianska ”Seleção” och det ryska landslaget för årets VM. För att effektivt supporta fotbollsstjärnorna i deras träning kommer Technogym ge landslagen de mest innovativa träningsprodukterna skapade tack vare Technogyms mångåriga kompetens inom förstklassig elitträning.

Atletisk prestanda är ett viktigt krav som verkligen kan göra skillnad i samband med ett kortvarigt och högintensivt evenemang som fotbolls-VM.
De brasilianska fotbollsspelare kommer att ha en träningsanläggning utrustad med de mest avancerade Technogym-lösningarna i Granja Comary i Teresopolis, liksom på deras träningsläger under VM i Sochi (Ryssland).
De ryska spelarna kommer ha en dedikerad träningsanläggning i Novogorsk, liksom i deras tillfälliga träningsläger i Österrike, med ett urval av den senaste och mest innovativa Technogym-utrustning för atletisk träning.

Den skräddarsydda lösningen som Technogym har utvecklat för fotbollsstjärnor för kondition, styrka, flexibilitet och rehabiliteringsträning ingår i serien SKILL LINE – en av Technogyms senaste innovationer utvecklad för atletisk träning och dess specifika behov. SKILL LINE innefattar löpbandet SKILLRUN, SKILL BIKE, SKILLROW och SKILLMILL, ett unik lösning för snabbhet och power-tärning i samma lösning. Förutom SKILL LINE kommer de anpassade träningsanläggningarna för landslagen inkludera även Technogyms serier EXCITE och SELECTION för kondition och styrketräning.

All Technogym-utrustning kommer att integreras fullt ut med Mywellness® Cloud, Technogyms digitala plattform, så att utövarna kan tracka sin träning både i och utanför själva träningsanläggningen samt och hålla koll på sina personliga träningsprogram digitalt.

Samarbetet med det brasilianska och ryska fotbollslandslagen bekräftar återigen Technogym positionering som referens och varumärke för den globala träningseliten. Technogym har varit officiell leverantör till de sju senaste olympiska spelen: Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008 London 2012, Rio 2016 och Pyeongchang 2018, och även till några av de mest prestigefyllda nationella och internationella fotbollsklubbar som bland annat Juventus, Inter, Milan, Chelsea FC, Paris St. Germain.

Vi erbjuder självklart lösningar till svenska sportanläggningar och klubbar. Kontakta gärna vår försäljningsavdelning för vidare dialog.

Kontakta oss
Försäljning
Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer