Rekrytering

Assistant Store Manager till Technogym Boutique Stockholm

Assistant Store Manager till Technogym Sverige

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken inom träning och hälsa?
Är du en person som brinner för aktivitet som främjar livskvalitet, att hjälpa andra och ge service i världsklass? Vi söker nu en social och driven person till vår boutique i centrala Stockholm.

Start: Enligt överenskommelse
Uppdragstyp: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid

 

Om tjänsten
Som Assistant Store Manager kommer du tillsammans med Store Managern att arbeta mot uppsatta mål, sträva efter goda resultat och att skapa otroliga kundupplevelser. Du kommer att arbeta med drift av boutiquen, skapa event och aktiveringar för Technogym samt ha löpande kontakt med kunder och samarbetspartners.

Vidare kommer du att utforma ett team som säkerställer att servicen är på högsta nivå samt arbeta mot KPI:er och uppsatt budget.

 

Om dig
Som person ser vi att du är social och tycker om att skapa och vårda relationer med alla som du möter, du är proaktiv och arbetar gärna i team och självständigt. För att passa i tjänsten behöver du vara ansvarstagande, kreativ i hur event och aktiveringar kan skapas och ha träning som eget intresse. Kan du dessutom hålla tider och arbeta strukturerat kommer du att passa in perfekt!

Utöver de personliga egenskaperna behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetserfarenhet från ett premiummärke är meriterande.

 

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till rekrytering@qicraft.se
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och hör av oss om det blir aktuellt för intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Technogym
Technogym är världsledande inom design och produktion av träningsutrustning och relaterade lösningar. Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsutrustning för privatpersoner, företag, hälsosektorn och gym. Över 50 miljoner människor tränar idag med Technogym-utrustning, på över 80 000 gym och 500 000 privata hem världen över. Technogym har varit den officiella leverantören för flera av de senaste olympiska spelen.