Rekrytering

Assistant Store Manager till Technogym Boutique Stockholm

Assistant Store Manager till Technogym Boutique

Är du en person som brinner för aktivitet som främjar livskvalitet, att hjälpa andra och ge service i världsklass? Håller du upp dörren åt personen som kommer efter och plockar upp det som någon annan tappat? Är du en initiativrik person och förstår kraften i bemötande samt dess effekt på kundupplevelsen?

Då kan du vara den vi söker!

 

Om tjänsten

Som assisterande Store manager kommer du tillsammans med Store managern att arbeta mot uppsatta mål och sträva efter goda resultat och att skapa otroliga kundupplevelser. Du kommer att arbeta med att skapa event och aktiveringar för Technogym samt ha löpande kontakt med kunder och samarbetspartners.

Vidare kommer du att utforma ett team som säkerställer att servicen är på högsta nivå samt arbeta mot KPI:er och uppsatt budget.

Om dig

Som person ser vi att du är social och tycker om att skapa och vårda relationer med alla som du möter, du är proaktiv och arbetar gärna i team och självständigt. För att passa i tjänsten behöver du ta i där det behövs, vara kreativ i hur event och aktiveringar kan skapas och ha träning som eget intresse. Är du dessutom flexibel och pålitlig som person samt arbetar strukturerat kommer du att passa in perfekt!

Utöver de personliga egenskaperna behöver du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Arbetserfarenhet från ett premiummärke är meriterande.

 

Vi erbjuder

  • Att få arbeta på ett framgångsrikt företag med tillväxt sedan start
  • Att få arbeta med världsledande produkter och helhetslösningar
  • Att få arbeta i en spännande och högaktuell bransch
  • Personlig utveckling i ett vinnande team
  • Härliga arbetskollegor som med stor erfarenhet stöttar dig i din inlärning, det dagliga och din fortsatta utveckling
  • Goda förmåner

Anställningsform, omfattning och lön

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Heltidstjänst
  • Fast lön samt en rörlig provisionsdel

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt till rekrytering@qicraft.se
Rekryteringsarbetet kommer att starta omgående och fortgå löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Qicraft
Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster. Qicrafts mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder når framgång med investeringar de gör inom hälsa och välmående.

Om Technogym
Technogym är världsledande inom design och produktion av träningsutrustning och relaterade lösningar. Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsutrustning för privatpersoner, företag, hälsosektorn och gym. Över 50 miljoner människor tränar idag med Technogym utrustning, på över 80 000 gym och 500 000 privata hem världen över. Technogym har varit den officiella leverantören för flera av de senaste olympiska spelen.