Rekrytering

Vikariat – Servicetekniker i Västsverige (Customer Care)

Vi söker en vikarierande servicetekniker i Västsverige

Är det dig vi söker?

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.

Vi strävar mot en helhetssyn i allt vi gör. Vi önskar bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners med fokus på kompetens, kundvärde, kvalitet och framtidens behov.

Vi erbjuder träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och en stark kompetens. Vår marknad är träningsanläggningar, privata företag, hälsa-och rehabcenters, offentliga institutioner, hotell-, Spa- och hemmamarknaden. Med lång erfarenhet och bred kunskap inom wellness, är vårt mål att få fler människor att leva hälsosamt och balanserat.

Qicrafts mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder når framgång med investeringar de gör inom hälsa och välmående. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma på och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

Qicraft i Sverige har 25 anställda med kontor i Stockholm och har även en egen rikstäckande service- och underhållsavdelning. 

 

Om tjänsten

Då en av våra tekniker går på föräldraledighet så behöver vi stärka upp Customer Care- teamet med en driven servicetekniker i Göteborgsområdet. Den största delen av din arbetstid arbetar du ute på fältet, ensam eller i samarbete med övriga servicetekniker. Du utför service och reparation av träningsmaskiner samt deltar och ansvarar för installationer av utrustning på plats hos kund. Du måste vara beredd på att resor och övernattningar i hela landet förekommer.

 

Vi erbjuder

Att få arbeta med världsledande helhetslösningar, format och produkter i en spännande bransch i ständig tillväxt.

Kontinuerlig produktutbildning i Sverige och utomlands, samt personlig utveckling i ett vinnande team. Härliga arbetskollegor som med stor erfarenhet stöttar dig i din inlärning och fortsatta utveckling. Som om det inte vore nog, erbjuder vi dig goda förmåner och tjänstebil.

 

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av servicearbete, gärna som fastighetstekniker, reparatör, montör eller mekaniker. Du känner att du vill ta nästa steg i din utveckling och brinner för att utvecklas. Förutom det ser vi att du är en allmänt händig person som gillar att lösa problem och skruva, är social och tycker mycket om att träffa och kommunicera med många och olika människor. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp såväl som ensam. Du behärskar datorer, svenska och engelska i tal och skrift och är fysiskt förberedd för tungt kroppsarbete och har en positiv inställning med hög energinivå.

Du ser möjligheter i allt, är flexibel och förstår att förändringar kan ske med kort varsel. B-körkort är ett krav.

 

Omfattning, anställningsform och lön

Heltid, 100%.

6 månader eller längre, vikariat.

Fast månadslön.

 

Ansökan

Rekryteringsarbetet kommer starta omgående och fortgå löpande.

Vi sätter stort värde i att dina personliga egenskaper stämmer överens med företagets värdegrund.

Detta är helt klart ditt nästa steg i karriären om du önskar arbeta i en spännande och positiv bransch full av energiska människor.

Vi tar emot ansökan via e-post, rekrytering@qicraft.se, bifoga CV samt personligt brev. Skriv ”Servicetekniker Customer Care” i ämnesraden.

 

Välkommen med din ansökan!