News

TECHNOGYM SKILLMILL™ – TRÄNA SOM EN ATLET

Med Technogym SKILLMILL™ kan du träna som en riktig atlet. SKILLMILL möjliggör för vardagsatleten att träna power, snabbhet, rörlighet och uthållighet i en och samma maskin, samt åtnjuta fördelarna av högklassig sport-specifik träning på ett säkert, engagerande och effektivt sätt.

Technogym Skillmill SAPE

SKILLMILL är motorlöst och drivs och kontrolleras helt av den egna kroppen. För att arbeta snabbt rör sig användaren mot den främre delen och för att sakta ned rör användaren sig mot mitten. Genom MULTIDRIVE-spaken kan användaren förändra motståndet på bandet för att träna olika kvaliteter.

Konsolens display visar motstånd, hastighet, watt, tid och distans. Bär användaren pulsband visas pulsnivån (via Bluetooth). SKILLMILL (Connect) går även att koppla upp mot storbildsskärm för att visa respektive bands resultat och status.

SKILLMILL Technogym Qicraft

Genom att variera hastighet, motstånd och position kan användaren träna hela kroppen och olika kvaliteter på en enda maskin. Sprinta, promenera,
arbeta sidledes/roterande, pusha eller dra – ingen annan produkt på marknaden kan erbjuda alla dessa funktioner i en och samma lösning.

SKILLMILL Technogym Qicraft Variationer

 

 

Vill du veta mer om SKILLMILL? Läs mer på produktsidan eller kontakta vår försäljningsavdelning:

08 441 87 80, eller info@qicraft.se