Group Cycle – Vårt svar på Spinning

Group Cycle – Vårt svar på Spinning

GROUP CYCLE – A ride to remember!

Alla önskar vi oss lite äventyr, spänning samt inspiration och motivation i vår träning.

När det kommer till gruppträning handlar det mycket om att dela upplevelser tillsammans med andra. Group Cycle – Technogyms inomhuscykel – har allt medlemmarna önskar sig från start till mål!

 

Technogym Group Cycle är världens första inomhuscykel som levereras med ett helt integrerat system för gruppträning. Den mäter bland annat watt, hjärtfrekvens, kadens, distans och kalorier genom hela träningspasset. Resultaten är synliga på cykelns konsol, på storbildsskärm i cykelstudion och . Detta är det enda systemet du behöver – och det medföljer vid köp av cykeln.

Group Cycle ger medlemmarna en total cykelupplevelse genom motiverande feedback, musik och video. Via touch-screen-panelen har instruktören möjlighet att på ett enkelt sätt leda och engagera medlemmarna under hela cykelpasset.

Michael Steenhouwer, MTV Group Cycle

“De virtuella passen innebär en otrolig flexibilitet för kund. Att kunna komma hit i stort sätt när som helst på dygnet och fortfarande kunna få en häftig gruppträningsupplevelse i cykelsalen. Ledarledda av internationella instruktörer på en enormt hög nivå.”

Michael Steenhouwer
Delägare Malarö Träningsverk
Läs mer

Säker mätning

Cykelns magnetiska motståndsinställning säkrar en mycket tillförlitlig watt-mätning (+/- 2%). Dessutom kan användaren enkelt logga in på sin personliga profil för att följa sina träningsresultat över tid.

Digital lagring av träningsdata

Aktivisten på cyklarna visas på varje cykels enskilda konsol samt visas via wi-fi på salens storbildsskärm samt lagras på användarnas individuella mywellness-konton.

 

Enkel justering

Cykeln är mycket enkel att justera tack vare «on-the-fly» justeringssystemet. Med ett enda grepp kan användaren justera sadeln och cykeln horisontellt och vertikalt, allt medan användaren sitter på cykeln.Technogym Group Cycle Connect 5

Vill du veta mer om Group Cycle? – läs mer på produktsidan eller kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

info@qicraft.se, 08 441 87 80

Relaterade produkter

GROUP CYCLE
En digital mobil träningsupplevelse
UNITY™ – Ett unikt gränssnitt
group-cycle-vrt-svar-p-spinning-qicraft-sweden