Referens - Hemmagym

Träningsutrustningen som en del av inredningen

FotoHimlaFoto

Hemmagymmet blev en del av den stilrena inredningen

Vad gör man om man saknar ett separat rum för sitt hemmagym? Man ser till att gymmet får en lika självklar plats som all annan snygg inredning såklart. För Alexandra Järgren som älskar träning var det ett enkelt beslut att inreda hemmagymmet som en del av vardagsrummet.

Träningsprofilen och personliga tränaren, Alexandra Järgren, har länge arbetat med träning och är en av grundarna till Sthlm Bootcamp Factory som hon idag driver tillsammans med sin kollega och numera delägare Charlotte Lardinger. Förutom att driva företag så inspirerar hon även tusentals människor dagligen på sitt instagram-konto. För Alexandra är träningen en livsstil och att ha träningsutrustning hemma har alltid tilltalat henne. Detta eftersom att hon vet att det underlättar träningen och gör att hon fortfarande kan vara hemma med barnen, men ändå få träningen gjord.

Hemmagymmet fick ta plats mitt i vardagsrummet

Alexandra och hennes sambo bor i en lägenhet med tre rum och kök. Då rummen används till familjens medlemmar, fanns det helt enkelt inte något separat rum där de kunde ha träningsutrustning. Hemmagym var därför tvunget att bli en del av inredningen. Både Alexandra och hennes sambo är intresserade av inredning och för dem var det viktigt att hemmagymmet skulle harmonisera med den övriga inredningen. Och då hemmagymmet nu är synligt för alla, så ville de passa på att skapa wow-faktor mitt i rummet.

Alexandra Järgren

“Valet föll på Technogym därför de levererar utrustning av absolut högsta kvalitet samtidigt som designen är outstanding. Jag ser mitt hemmagym varje dag och är så glad över hur snyggt det är. Gymmet motiverar mig till träning nästan varje dag och många gånger blir till och med gästerna sugna på att träna när de kommer hit.”

Satsa på kvalitet

Hemmagymet består av träningscykeln Skillbike och löpbandet Myrun. Alexandra berättar varför de valt att satsa på just detta:
Styrkan är viktig men det är konditionsträningen som kräver mycket tid och för oss har det underlättat enormt att kunna sätta sig och cykla ett långpass eller ställa sig och springa på löpbandet på kvällen när barnen sover och man kanske inte kan komma iväg till gymmet eller utomhus för att få till träningspasset. Kvalitet är alltid viktigt, men just när du ska köra stora mängder träning och långa pass så skulle jag säga att det är direkt avgörande. Vet du att utrustningen inte är bekväm så kommer du helt enkelt inte att vilja träna på den. Dessutom erbjuder Technogym flera digitala lösningar som gör att de längre konditionspassen känns betydligt enklare att ta sig igenom. Du kan få både tränarledda klasser, drömma dig bort i magiska utomhusmiljöer eller varför inte kolla in de senaste avsnittet av Netflix-serien du följer.


Utrustning som inte stör grannarna

Bor man i lägenhet så måste man tänka på grannarna. Precis lika viktigt som att utrustningen är bekväm är det att den också är "tyst" och inte stör andra. 
MyRun är ett av marknadens tystaste löpband och en träningscykel är ur ljudperspektiv ett säkert kort när det gäller träningsutrustning hemma.

            
Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer
Relaterade produkter
SKILLBIKE

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE

Läs mer

Vill du också ha träningsutrustning hemma?
Vi hjälper dig gärna att designa ditt hemmagym efter dina behov och förutsättningar. Kontakta oss gärna!