Kathrine Grønstein

Kathrine Grønstein

Kathrine är ansvarig för SKILL- och prestationsavdelning i Drammen. Hon arbetar även som uthållighetstränare för längdskidåkare, maratonlöpare och triathleter. Dessutom är Kathrine VD för ett företag som levererar ljud- och ljusdesign till kulturella och affärsmässiga evenemang.

Kathrine började arbeta i träningsbranschen 1997 och har varit tränare sedan dess. Hennes huvudfokus ligger på uthållighet och styrka som krävs för att utöva uthållighetssporter, och det har varit hennes passion genom alla dessa år. Vid Universitetet i Oslo studerade hon pedagogisk psykologi och idrottspsykologi. Hon har två kandidatexamen, en i utvecklingspsykologi och en i utbildningspsykologi. Därefter tog hon en magisterexamen vid Institutionen för utbildningspsykologi vid UiO år 2010. Kombinationen av magisterexamen och en lång lista med utbildningar och certifieringar har gett henne en kontinuerlig motivation för personlig utveckling inom träningsbranschen.

«The Technogym SKILL series was an eye-opener for me. The SKILL series is perfect for personal development in group classes. It takes endurance development to a new level.»
– Kathrine Grønstein

kathrine-grnstein-qicraft-sweden