Artikel

Technogym tar in Wellness i hemmet

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Välbefinnande och en hälsosam livsstil är utan tvekan en av de dominerande trenderna för ögonblicket.

När medvetenheten kring hälsa ökar, ökar också efterfrågan på hemmaprodukter. Välbefinnande håller på att bli en global prioritering, många studier visar att mellan 2017 och 2024 kommer tillväxten inom hemmaträning att överstiga 5% av marknaden. (Global Market Insights, 2017).

Technogym är känt över hela världen som ”The Wellness Company”

Företaget har förvandlat fitness, som är mer synonymt med en specifik och smal företeelse till det bredare begreppet, välbefinnande (Wellness). En livsstil som innefattar regelbunden träning, balanserad kost och en positiv mental inställning. Medan fitness endast fokuserar på träning, är wellness en mer holistisk upplevelse, som inkluderar träning, men också design, atmosfär och återhämtning.

Cross personal
Relaterade produkter
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Läs mer

Technogym, med över 35 års erfarenhet av wellness-lösningar, erbjuder innovativa designprodukter. Produkterna bidrar till att förbättra både fysiskt och mentalt välbefinnande. Under årens lopp har Technogym designat och skapat träningsprodukter som skiljer sig från mängden och smälter väl in i hemmet.

Wellness och design – bekvämt i ditt eget hem

Innovativ italiensk design, avancerad teknik, unik kvalitet och användarvänlighet har gjort att Technogym-produkter har valts till att bli en del av inredningen i några av världens mest exklusiva hem. Och det första valet av några av de bästa idrottare och träningsanläggningar i världen. Från samarbete med den kända arkitekten Antonio Citterio, till fysiska flaggskeppsbutiker i världens shoppinghuvudstäder som Milan, New York och London, till deltagandet i Salone del Mobile och samarbete med Carine Roitfeld i utformningen av 2018 Fashion Book-kalendern, är Technogyms närvaro en självklarhet. Technogym trivs i exklusiva designmiljöer.

 

I varje hem kan Technogym erbjuda unika lösningar anpassade efter tillgängligt utrymme, inredningsstil och varje användares behov

  • För dig som vill skapa en miljö hängiven till gymmet hemma, erbjuder Technogym de professionella serierna ARTIS och SKILL LINE som representerar referenspunkten för träning i världens bästa idrottscenter.
  • För dig som vill skapa ett elegant wellnessområde integrerat i husets inredningsmiljö finns det Personal Line, samlingen av designikoner från Technogym, designad för att perfekt integreras med alla typer av möbler.
  • För mindre ytor är MYRUN, det smarta löpbandet, den perfekta lösningen.
Technogym myrun
Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

Personal Line – design och innovation i ditt hem

När det kommer till stil och design är Personal Line, Technogyms mest ikoniska produktsamling. En produktlinje som kombinerar avancerad och professionell träningsteknologi och innovativa digitala lösningar, med en elegant och modern design.

Personal Line innehåller ett komplett sortiment av träningsprodukter, löpband, cykel, crosstrainer, Kinesis, en multifunktionell styrketräningsenhet som gör att du kan träna styrka, balans och flexibilitet samtidigt och Power Personal, det perfekta Squat-racket för styrketräning.
Produkterna i Personal Line är också anslutna till Technogyms Mywellness, en molnlösning som erbjuder en sömlös digital upplevelse. Genom att ansluta till UNITY, multimedia-pekskärmgränssnittet, kan användarna få tillgång till en personlig upplevelse med sina egna träningsprogram, data- och underhållningsalternativ och favoritappar som Netflix, Youtube och TV-kanaler. Plattformen gör det möjligt för användare att integrera träningsdata från bärbara enheter eller träningsappar som Apple Watch, Runkeeper, Strava och många fler.

Technogyms Wellness-design erbjuder också anpassade inredningsdesigntjänster och träningsprogram. Vi hjälper dig gärna, inte bara med din träning, utan också med att vara bollplank när det kommer till hur våra produkter bäst kan passa in i ditt hem.

Relaterade produkter
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Läs mer