News

Upptäck Technogym Personal Line

Kontakta oss
Försäljning

Produktserien Personal Line från Technogym innehåller de ultimata produkterna för hemmaträning. Med en fulländad design signerad den italienske topp-arkitekten Antonio Citterio är detta produkter som inte enbart tar dig närmare dina träningsmål, de passar även i sammanhang där kraven på design är högt ställda.

Technogym Recline Personal 03

Recline Personal träningscykel är mer än ”bara” en liggande cykel. Det är ett mästerverk som kombinerar utmärkt biomekanik som från professionell träningsutrustning med personlig underhållning med UNITY-konsolen, paketerat i en exklusiv design.

Technogym Cross Personal 06 Crosstrainer

Cross Personal är en crosstrainer utrustad med en UNITY-konsol för en personlig upplevelse. Med en iögonfallande design av Antonio Citterio och banbrytande teknologi är Cross Personal en upplevelse på flera nivåer.

Technogym Run Personal 02 löpband

Run Personal är ett innovativt löpband för hemmaträning med en professionell upplevelse och samtidigt erbjuder ett stort utbud av underhållning.

Technogym Power Personal 07

Rack Power Personal är racket som erbjuder över 300 olika styrkeövningar med hantlar eller skivstång samt kroppsviktsövningar. Genom att addera ett ”Functional Upgrade Kit” ges möjligheten att träna med elastiska band och så kallad ”Suspension Training”.