Artikel

MYRUN TECHNOGYM – Löpbandet som är utvecklad av löpare, för löpare!

TextBrian van den Brink

Kontakta oss

MYRUN TECHNOGYM är löpbandet som hjälper dig att bli en bättre löpare.

MYRUN är löpbandet för hemmabruk, som tagits fram genom ett nära samarbete mellan Technogym och löpare på den yppersta världseliten. Löpbandet representerar en helt ny, personlig, lösning för löpning på band. MYRUN har möjligheten att kunna förse användaren med data och feedback på löpteknik, skapa personliga träningsprogram och en full integration till användarens surfplatta (iOS & Android) med hjälp av Technogym Live-appen. Med sin minimalistiska, eleganta och kompakta design passar MYRUN diskret in i de flesta miljöer.

Specifikationer

Längd:  1760 mm
Bredd:  785 mm
Höjd:  1260 mm
Vikt:  92 kg
Löpyta (längd):  1430 mm
Löpyta (bredd):  500 mm
Minsta hastighet: 0.8 km/h
Max hastighet: 20 km/h
Lutning: 0-12%
Löpyta höjd från mark: 170 mm

Technogym MyRun 02

Förbättra din löpning

Med hjälp av Technogym® RUNNING RATE index får du hjälp att förbättra din löpteknik och minska risken för skador. Om du ökar din din stegfrekvens, men bibehåller samma hastighet, kommer din RUNNING RATE bli högre; kortare, mer frekventa steg, kan hjälpa dig att springa mer effektivt och minska nedslagskraften mot underlaget. Löpbandets innovativa löpyta ger en optimal mix mellan dämpning och studs eftersom den anpassar sig efter varje användares löpstil. Löpbandet har förmågan att identifiera varje individs personliga löp- eller gångstil.

Technogym MyRun RUNNING RATE Image

Run to the beat

Genom funktionen RUNNING MUSIC väljer MYRUN musik från dina spellistor som bästa passar din aktuella rytm och hastighet, vilket gör MYRUN TECHNOGYM® till den första musik-interaktiva löpbandet.

Technogym MyRun RUNNING MUSIC

Valet är ditt

MYRUN TECHNOGYM® är tystgående och har en snygg design, vilket gör att den lätt smälter in exempelvis i hemmet eller på kontoret. Löpbandet kommer i två olika färgversioner för att passa in i miljön på bästa sätt, STONE GREY eller COSMO BLACK.

MYRUN Technogym Colours 2