Artikel

MYWELLNESS APP i din egen design

Mywellness app är hjärtat och spindeln i nätet bakom alla våra produkter och format. Vår molnlösning från Technogym.

Mywellness app är en plattform som arbetar i bakgrunden och sömlöst syr ihop hela verksamheten. Från hantering och uppföljning av medlemmarnas träning till direktmeddelande mellan klubbens personliga tränare och deras kunder. Plattformen hanterar också schemaläggning, utmaningar samt kundvård och mycket mer. Nu kan du skräddarsy mywellness app i din egen design.

Mywellness® app ger användaren en friktionsfri digital kontakt med din klubb och erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse.  Appen ger användarna viktiga och motiverande verktyg för att lyckas med sin träning. Med hjälp av appen har medlemmarna sin träningsdagbok med sig överallt. Medlemmarna kan boka tränare, pass och träningsprogram bland mycket annat.

Nu kan du skräddarsy mywellness app specifikt för din klubb.

Du klär appen i din egen kostym och erbjuder dina medlemmar ett proffesionellt digitalt verktyg som stämmer överens med verksamhetens grafiska profil. Appen blir platsen  där allt samlas på ett enkelt sätt för att ge dina kunder bästa tänkbara digitala upplevelse, utan krångel.

Den bästa tekniken är den som inte märks. Vår uppgift är att erbjuda våra kunder en friktionsfri digital upplevelse som höjer värdet av deras erbjudande

 – Sebastian Östman, Digital Solution Specialist Qicraft Sweden