Artikel

Technogym Myrun är bästa löpbandet 2022 – enligt Runners World

TextCaroline Wallander

FotoTechnogym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

MyRun, Technogyms innovativa löpband har valts ut av Runners World, världens ledande löptidning, till ”Bästa löpbandet 2022”

 Technogym MyRun - Vi älskar det smidiga och ljudlösa löpbandet för hemmaträning precis som det är, men om du dessutom kopplar upp löpbandet med din Ipad får du en helt ny träningsupplevelse. Läs hela recensionen här: "Bästa löpbandet" från Runner's World.
 

Löpbandet MyRun från Technogym har flera gånger vunnit olika priser för sin design och teknik. Nyligen vann det Runners Worlds utmärkelse ”bästa löpbandet 2022”.

Runners World testar varje år olika träningsprodukter för att kunna rekommendera sina läsare de bästa träningsprodukterna på marknaden. Träningsprodukter som hjälper dem att maximera träningen under det kommande året. Under de senaste två åren har hemmaträningen naturligtvis blivit en större del av människors vardag.  I årets test har de därför lagt stor vikt vid produkter som gör dig starkare och snabbare, hemma.

Technogym MYRUN är ett av de mest kompakta löpbanden för hemmabruk – med marknadens största löpyta. Det är tyst, stadigt och har en dubbelt så kraftfull motor som de flesta löpband i motsvarande storlek

Bäst i test – Bästa löpbandet för hemmabruk 2022

Under kategorien bästa konditionsmaskin vinner löpbandet MyRun från Technogym bästa löpband.

«Vi älskar Technogyms smidiga löpband, men rekommenderar att du BYOT (Bring Your Own Tablet) för att ta löppasset till nästa nivå. Det integrerade stativet ser till att din surfplatta står stadigt och är tillgängligt under hela träningspasset. Och här kan du enkelt välja mellan mängder av olika träningspass genom Technogym Live-appen. Delta i en tränarledd bootcamp-klass, testa ett virtuellt Zwift-lopp eller ta din löprunda ”utomhus” på t.ex. Gibb River Road i Australian Outback med en av de många utomhusmiljöerna. Vill du hellre köra ditt löppass i närområdet kan du göra det också. Synkronisera tidigare inspelad GPS-data från Garmin, Strava, Runkeeper eller MapMyFitness, så kommer Technogym att återskapa ditt favoritpass med tempo (upp till 20 km/h) och lutning (mellan 0 och 12 procent) – Runners World

 

Alla fördelar med MyRun

Technogym MyRun är ett löpband som är designat för att möta behoven hos användare på alla nivåer: Löpbandet ger dig personliga och skräddarsydda träningspass utifrån din nivå och erfarenhet. Något som gör att detta löpband passar perfekt, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpentusiast.

För att få ditt bästa löppass någonsin, placera din surfplatta på löpbandets integrerade stativ. Nu kan du välja mellan oändligt många träningspass ledda av professionella tränare eller få förslag på övningar för att förbättra din prestation. Eller motiveras du av underhållning? Utomhus miljöer? Allt detta och mer hittar du nu bara en knapptryckning bort.

  • Technogym Sessions – Om du letar efter en tränare som motiverar och driver dig mot ditt mål kommer du att älska Technogym Sessions. Välj mellan olika tränare, intensitet och önskad passlängd. Upptäck ett nytt sätt att träna, med motiverande vägledning som hjälper dig att prestera ditt bästa, och gör dig till en bättre löpare.

  • Technogym Routines – Har du satt upp ett tydligt mål med löpningen och datum för när du ska ha nått målet? Få saker är så motiverande som  nå sina träningsmål och krossa sina tidigare rekord. Technogym Rutiner är en kombination av olika övningar och rörelser med varierande intensitetsnivåer, som utmanar dig till att bli ännu starkare och snabbare. 

Läs om alla fördelar med Technogym Live till MyRun.