Artikel

Tips och guide för ditt hemmagym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Vad behöver du tänka på innan du inreder ditt hemmagym?

Vill du träna mer regelbundet? Känner du att det är svårt att hitta tid till din träning? Tycker du att det är svårt att veta vad du ska göra eller vilka maskiner du ska använda när du tränar själv på gymmet? Hur kan du få till effektiva och bra träningstillfällen med hemmaträning? Hur mycket plats behöver du för att ha ett hemmagym? Vilken utrustning behöver du i ett hemmagym? Vad kostar ett hemmagym?

Detta är några av frågorna vi ställer oss när vardagen kräver sitt med jobb, familj, och andra måsten som tar vår tid. Fler och fler väljer idag att investera i ett hemmagym av anledningen att få tid till den viktiga vardagsträningen. Bra rutiner och kontinuitet är nyckeln för att uppnå de träningsresultat oavsett vad ditt mål är. Du behöver varken mycket plats, ett dedikerat rum endast för träning eller massa utrustning för att få till detta. Vad du gillar att träna och vad ditt mål med din träning är det som avgör vad du behöver för utrustning.

Designa ditt hemmagym idag – med hjälp av vår specialist.

Vår Home Sales Specialist, Martin Rosqvist, har lång erfarenhet av arbete i träningsbranschen och över 20 års erfarenhet av idrott på hög nivå. Kontakta Martin idag för en kostnadsfri konsultation av ditt hemmagym. Skicka in dina uppgifter här nedan, så kontaktar Martin dig inom kort.

hjemmgym tecnogym trene hjemme. hjemmetrening

Vad kräver ett hemmagym och vilken aktivitet föredrar du?

Smarta träningsmaskiner, för smartare träning kan vara lösningen för dig som önskar att träna hemma eller drömmer om ett hemmagym.

Oavsett om du gillar att löpa, cykla eller ro. Eller om det är andra konditionsmaskiner som crosstrainers eller trappmaskiner som kan ge dig den motivationen som du behöver för att träna i ditt hemmagym.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

Visste du att det idag finns löpband som hjälper dig att designa ditt eget träningsprogram, både innehåll och längden medan den samtidigt säkrar kvaliteten på passet? Utöver att hjälpa dig att sätta upp träningsprogram, kan löpbandet synka med din kalender, säkerhetsställa att du alltid följer upp din träning som du och löpbandet kommit överens om. Våra löpband ger dig teknisk feedback på din löpstil som är med och säkrar effektiv löpning, verkar skadeförebyggande och gör dig till en bättre löpare med bättre löpteknik än när du startade. Allt detta är tillgängligt för dig som tränar hemma.

Visste du att du kan få teknisk vägledning av din roddmaskin för att få en bättre och effektivare roddteknik? Samtidigt som du kan tävla mot andra motionärer i olika nivåer över hela världen? Din träningscykel i ditt hemmagym kan ge dig möjlighet att cykla din favoritsträcka både i Sverige och utomlands direkt ifrån ditt hemmagym året om. Samtidigt kan träningscykeln kontinuerligt berätta för dig hur stark och uthållig du är.

 

Relaterade produkter
SKILLROW

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW

Läs mer

Meningen med hemmaträning är ofta att vara säker på att passen blir både bra och motiverande nog så att du är inspirerad att fortsätta din träning. Du önskar att nå ditt mål och att få den energin och överskottet i vardagen som du behöver. Dagens träningsutrustning från Technogym hjälper dig med exakt detta. Samtidigt hjälper vi dig på väg så att ditt hemmagym blir ditt drömgym och att hemmaträningen blir både effektiv och rolig.

Gillar du styrketräning med vikter, hantlar, gummiband, kettlebells eller annan mindre utrustning finns det många bra lösningar. Lösningar som är både platssparande och anpassade till att träna hemma på en mindre yta. Ett par lediga kvadratmeter i ett gästrum, på landstället eller i garaget är faktiskt allt som behövs.

Relaterade produkter
Wellness Rack – hantelset

TechnogymWellness Rack – hantelset

Läs mer

Lösningar som passar både hemma och på resa

I tillägg till ett hemmagym kan du välja lösningar som också ger dig bra träningsmöjligheter när du är på semester eller jobbresa. Wellness bagen till exempel innehåller hantlar som hjälper dig att få en genomgående helkroppsträning och den kan enkelt fästas på en dörr. Wellness Rack är ett set av hantlar som endast kräver en ledig hyllplats i hemmet.

Att ha en bra hälsa är något vi alla önskar, och med goda rutiner säkrar vi just detta. Att ha ditt eget hemmagym är inte så omöjligt som du kan tro. Hemmaträning frigör tid över till andra aktiviteter som du tycker om och ger dig energin som du behöver för att orka med familjelivet och jobb. Du kan också kombinera hemmaträningen med gruppträning på ditt träningscenter för dig som vill ha närhet till gymträningen men ändå vill ha kvar dina favorit gruppträningspass. Ofta är man fler i familjen som kan utnyttja träningsrummet, att träna tillsammans är en positiv och rolig vardagsaktivitet och ett perfekt sätt att umgås över alla åldrar i familjen. Med ett hemmagym kan just detta bli er vardag.

 

Relaterade produkter
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Läs mer

Planeringsfasen – vad behöver du tänka på innan du sätter inreder ditt hemmagym?

Innan du sätter igång med planeringen av ditt eget hemmagym är det viktigt att fundera ut vad det är som du gillar att träna? Vilka övningar är viktiga för dig? När du har ett svar på dessa frågor är det tid att hitta den utrustningen som du behöver för att kunna genomföra din träning på bästa sätt. Detta hjälper vi dig gärna med.

Hemmagym – lösningar för alla storlekar

Vår Home Sales Specialist hjälper dig med allt från idé, planering till det slutgiltiga resultatet. Du får 3D teckningar av rummet där vi anpassar layout och utrustning just till dig.