Artikel

Topp 7 träningsutrustningar som används på gym

Kontakta oss

Ett av problemen du stöter på när du öppnar eller uppdaterar ett gym är alla möjligheter som finns i form av utrustningsval.

Även om det alltid finns nya och intressanta lösningar är det ofta perfekt att även inkludera klassikerna. Här hittar du Technogyms översikt över de sju mest populära alternativ som varje gym bör kunna erbjuda.

1. Teknologi + resultat = Technogym Live

Excite Live-serien gör träningen rolig och inspirerande för alla. Oavsett ålder och träningsnivå kommer du att njuta av alla tränings- och underhållningsalternativ Excite Live har att erbjuda.

I alla Excite Live-konsoler hittar du Technogym Live, det nya digitala och smarta användargränssnittet. Skapad för att inspirera människor att anamma motion och göra det till en del av deras dagliga liv. Technogym Excite Live hjälper dig att uppnå resultat på ett roligt och motiverande sätt.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

2. Upplevelser med Technogym Bike

Technogym Bike är resultatet av mer än 30 års biomekanisk forskning och kontinuerlig dialog med olympiska idrottare. Cykeln anpassar sig efter din kropp på bara några sekunder tack vare de enkla inställningsalternativen. Det är en glädje att cykla på tack vare sin smidighet och låga ljudnivå.

Inomhuscykling med stöd och motivation från topptränare direkt i Technogym Bike. När och hur du vill!

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer

3. Den nya generationen styrketräningsutrustning

Selection 700 är en produktlinje med egenskaper som har skapats för att möta användarnas ständigt föränderliga behov och preferenser. Enheterna har utvecklats med fokus på ergonomi, funktionalitet och användarvänlighet. Dessutom kommer Selection 700 med tre dubbla maskiner som är mycket utrymmesbesparande för dig som vill ha allt men saknar utrymme. Serien erbjuder snygga och kvalitetssäkrade produkter och är en kostnadseffektiv lösning för alla kunder. Serien är en av världens bästsäljande styrketräningsutrustningar.

Relaterade produkter
ABDUCTOR/ADDUCTOR – Insida och utsida lår

TechnogymSelection 700 - ABDUCTOR/ADDUCTOR – Insida och utsida lår

Läs mer

4. Rå styrka med Olympic half rack

Träningsmaskinerna från PURE är utvecklade för användare som ställer höga krav på känslan av träning med fria vikter. Enheterna i PURE-serien är lätta att hantera och anpassade därför också till användare med olika behov.

Relaterade produkter
Olympic Half Rack

TechnogymPURE STRENGTH - Olympic Half Rack

Läs mer

5. Komplett rump- och lårträning med Glute Builder Training

Det finns så många skäl till att träna rumpa – estetik, styrka, kraft, stabilitet. Det är därför vi har satt ihop det mest effektiva konceptet på marknaden, “Glute Builder Training“. Fem dedikerade maskiner (varav tre är helt nya) biomekaniskt utformade specifikt för utveckling av sätesmuskulaturen. Byggt med erfarenheten från toppidrottare och tränare, stärker Glute Builder Training underkroppen samtidigt som den skapar en fantastisk form.

PURE Glute Builder Circuit från Technogym ger dig som driver träningsverksamhet attraktiva möjligheter. Engagera dina kunder med ett nytt, effektivt och trendigt koncept!

Relaterade produkter
Träna rumpa och lår – Glute Builder Circuit

TechnogymPURE STRENGTH - Träna rumpa och lår – Glute Builder Circuit

Läs mer

6. En station – oändliga möjligheter

Med kabelstationer kan du fylla behoven hos ett stort antal medlemmar, från nybörjare till experter. Kabelmaskiner och multistationer skapar optimala och effektiva träningspass som gör det möjligt för medlemmar att göra ett antal olika träningsövningar.

Cable Stations 5 gör det möjligt för sex personer att träna samtidigt. Fem personer som använder viktmagasinen och en person som använder bryggan.

• Row / Dual Row
• Triceps
• Lat Pull Down / Dual Lat Pull Down
• Adjustable Pulley

Relaterade produkter
Cable Stations 5

TechnogymCable Stations - Cable Stations 5

Läs mer

7. Träna som en atlet med Skill Line

Skill Line från Technogym är produkter för prestation. Skill Line består av: Skillrow roddmaskin, löpbandet Skillrun, multibandet Skillmill och cykeln Skillbike. Produkterna utvecklas i samarbete med olympiska toppidrottare.

Skill Line är våra toppsäljare och levererar kvalitet, design och funktionalitet. Produkterna kan användas fristående, i zoner eller som grupptränings-format. Enskilda produkter är utmärkta för bootcamp, HIIT, Crossfit eller rena träningspass.

Relaterade produkter
SKILLRUN CLASS

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN CLASS

Läs mer

Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsredskap för gym. För större gym kan vi hjälpa till med allt från arkitektsamarbete till utformningen av unika och attraktiva träningskoncept.

Våra kunder väljer oss när de vill ha pålitlig utrustning med lång livslängd för att undvika oförutsedda täta servicekostnader. Vi erbjuder också finansiering av träningsutrustning och ansvarar för leverans och regelbundet underhåll av utrustningen.