Artikel

Mälarö Träningsverk – En toppmodern gymgalleria

Kontakta oss
Försäljning

En boutique räcker inte, detta är en galleria för träningsentusiaster.

När familjen Steenhouwer bestämde sig för att utöka och modernisera sitt befintliga gym, gjorde de det med besked.
Inte nog med att de uppgraderade i stort sett hela maskinparken, familjen valde även att installera ljud och ljus värt en nattklubb i centrala London och inredde både reception, lobby och omklädningsrum som ett designhotell. Allt för att skapa bästa tänkbara upplevelse för sina befintliga och framtida medlemmar.

Relaterade produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite - Excite Live Run

Läs mer

Mälarö Träningsverk (MTV) har flyttat knappt 100 meter från de gamla lokalerna in i helt nybyggda lokaler skräddarsydda enligt ägarnas specifikationer. Mälarö Träningsverk 2.0 består av styrketräningszoner, konditionspark, en hybridzon med boxsäckar och Skillrun mitt i gymmet, yogastudio, cykelstudio, gruppträningsstudio och behandlingsrum. ”MTV 2.0”  huserar även en box för funktionell träning som drivs både som en del av verksamheten och som fristående gym i gymmet.

Mälarö Träningsverk ska vara som en galleria. Du ska kunna välja din butik för dagen, styrketräning, yoga, HIIT, cykel eller annan gruppträning. Efter träningen ska du kunna hänga kvar och ta en energigivande smoothie.

Michael Steenhouwer, delägare.

 

En stor satsning mitt i pandemin.

”Det har varit tufft, riktigt tufft att satsa så här mitt i den globala pandemin som pågår” säger Birgitta Steenhouwer som är både företagets och familjens överhuvud och tillika grundare av MTV.
En sån här satsning är förstås inget som man bara gör, det kräver noggrann planering och månader av projektledning innan man ens tar första spadtaget. När det väl är gjort finns det ingen återvändo. Trots osäkerheten som råder i hela världen och i den här typen av verksamhet i synnerhet, kan Mälarö Träningsverk luta sig tillbaka på en otroligt stark medlemsbas som är oerhört lojala. En fin community som de har lyckats bygga under många år.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

Digitaliserade tidigt.

Något som har varit otroligt värdefullt är att de tidigt, redan för många år sedan, valde att digitalisera verksamheten. Mälarö Träningsverk var tidiga med att erbjuda träning på distans via bl.a. Technogym Mywellness och virtuella pass i gruppträningssalarna. Nu har de även valt att utöka med att kunna erbjuda pass och enskild träning både on-demand och live.

Vårt digitala erbjudande ger våra medlemmar och tränare en extrem flexibilitet. Medlemmarna kan träna med oss när och var de vill och våra tränare kan träna sina kunder på distans.

Michael Steenhouwer, delägare.

Relaterade produkter
SKILLRUN CLASS

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN CLASS

Läs mer