Artikel

Trend: Online träning har exploderat

Under våren 2020 har många träningscenter tagit steget till att tillhandahålla digitala tjänster.

Kontakta oss

Nu kommer en ny och förbättrad version av Technogym Mywellness.

Under våren 2020 har många träningscenter tagit steget till att tillhandahålla digitala tjänster och online träning.

Medlemmar är digitalt mogna och vill använda digitala verktyg för att genomföra sin träning. Technogym har släppt en uppgraderad version av Mywellness för att göra det enkelt för dig att följa dina medlemmars utveckling.

Nu är det dags att skapa närhet till och engagera dina kunder, även när de tränar på andra platser än gymmet.

Relaterade produkter
En digital mobil träningsupplevelse

TechnogymEn digital mobil träningsupplevelse

Läs mer

Den nya versionen av Mywellness hjälper dig att:

  • Skapa engagemnag på träningscentret. Att engagera kunder utanför gymmet skapar mervärde. Medlemmarna anpassar sig snabbt till att träning digitalt finns tillgängligt och kommer att efterfråga dina tjänster. Pro Mywellness finns nu, förutom på desktop, även tillgängligt på surfplattor och smartphones.
  • Öka personalens effektivitet. Det nya gränssnittet gör det enklare att hantera kunddata, kalender och uppgiftsfunktioner.Använd det för att organisera ditt ditt jobb, dina personliga tränare och instruktörer.
  • Analysera kundbeteende. Med hjälp av Pro Mywellness kan du till exempel analysera kundbeteende och kunders användning av träningsutrustningen. Det hjälper dig att planera hur du på bästa sätt utrustar och anpassar ex. gruppträning efter behov och efterfrågan.
  • Dela träningspass digitalt med dina kunder via din egen app. Mywellness hjälper dig att skapa och dela träning och instruktioner så att du kan motivera dina kunder att vara aktiva utanför gymmet. Mywellness-appen samlar dina tjänster i din kunds mobil och fungerar som navet för all kommunikation. Du kan erbjuda hemma- eller semesterträning genom virtuella övningar från Technogyms Master tränare. Du kan också länka till övningar med dina egna instruktörer från din egen Youtubekanal om du föredrar det.
Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

Lär dig hur du och ditt företag kan dra nytta av digitala lösningar

Mywellness lanserades 2012 och Technogym har kontinuerligt utvecklat systemet sedan dess. Idag finns Mywellness i tusentals gym och används av över en miljon människor världen över.

Gym som använder digitala lösningar skiljer sig från sina konkurrenter. I vår när behovet av digital träning är stort, blir skillnaden mellan erbjudandena ännu större för medlemmarna. Oavsett om du driver ett gym eller är oberoende PT, spelar ingen roll. Det viktigaste är att du vill utveckla dina träningstjänster med digitala lösningar.

Vi erbjuder dig en personlig genomgång i webinarformat, där vi tittar på relevanta förändringar som behövs i din verksamhet.

Är du en ny kund? Då tittar vi på var och hur digitalisering passar in i just din verksamhet.
Är du en befintlig Mywellness-kund? Då kan det vara lämpligt att titta på hur man får ännu mer nytta av tjänsten.

Det här är bara några förslag, vi vill ha ett möte, gärna digitalt, utifrån dina önskemål och behov.
Boka ett möte med oss idag och lär dig mer om hur du kan dra nytta av digitala lösningar.