Artikel

Välj rätt träningscykel

Kontakta oss
Försäljning

Vi guidar dig i valet av träningscykel

Träningscykeln är en av de mest populära träningsredskapen. Det finns många cykelmodeller och alternativ som du bör jämföra mellan för att ta reda på vilken som passar just dig.

I den här artikeln har vi samlat information om Technogyms mest populära tränings- och motionscyklar. Du får en kort introduktion till de olika modellerna, så att du kan hitta rätt motionscykel för just dig och dina träningsbehov. 

Group Cycle – Spinningcykeln för idrottare och motionärer

GROUP CYLE passar lika bra i cykelsalen på gymmet som  i små utrymmen hemma och erbjuder ett sportigt alternativ för inomhuscykling. Technogym Group Cycle är superenkel att justera i din favoritposition. Både styre och sits kan justeras vertikalt och horisontellt. Group Cycle är tyst och kräver ingen elanslutning. Cykeldisplayen slås på automatiskt när du börjar trampa och den visar bl.a. tid, avstånd, takt, kadens och effekt eller watt.

Relaterade produkter
GROUP CYCLE

TechnogymGroup Cycle - GROUP CYCLE

Läs mer

 

Technogym Bike – För dig som älskar digitala upplevelser av högsta kvalitet

Relaterade produkter
GROUP CYCLE

TechnogymGroup Cycle - GROUP CYCLE

Läs mer

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer

Med Technogym Bike tränar du under ledning av toppinstruktörer.
Den integrerade skärmen lyfter ditt träningspass till en helt ny nivå. Technogym Live med virtuella ”Sessions” erbjuder inspirerande träningspass på engelska, italienska, spanska och franska. Du kan välja din favoritinstruktör och uppleva den internationella atmosfären hemma i Sverige. Du hittar både traditionella cykelklasser och klasser som kombinerar styrka och cykling.

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer

Cykelentusiastens val – Skillbike och Technogym Ride

SKILLBIKE är det självklara valet för cykelentusiaster som inte vill göra avkall på känslan av att köra på vägarna. Skillbike är det närmaste du kommer en en tur på din landsvägscykel. Skillbike har också mekaniska växlar som du har glädje av  när det magnetiska motståndet replikerar backar. Skillbike är utvecklad för att du ska få samma känsla som utomhus fast inne, mycket få kompromisser och fullmatad med den senaste tekniken. T.ex. kan du  ansluta din SKILLBIKE både till Strava och Zwift.

Relaterade produkter
SKILLBIKE

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE

Läs mer

Technogym RIDE är den senaste träningscykeln från Technogym och en riktig dröm för cyklister! En allt-i-ett cykel som med sin integrerade 22-tums skärm erbjuder direkt tillgång till cyklisternas mest älskade appar så som Zwift, Strava, ROUVY och TrainingPeaks; underhållningsappar som Netflix, Eurosport och ett komplett utbud av träningsprogram, designade för att förbättra din cykelprestation. Du ställer enkelt in vilken profil du önskar att de elektroniska växlarna ska ha. Detta för att få en utväxling som liknar din racercykel eller mountainbike.

Relaterade produkter
Technogym Ride

TechnogymTechnogym Ride

Läs mer

Traditionella träningscyklar

Den traditionella träningscykeln är den vertikala modellen där sätet och styret justeras vertikalt. På så sätt kan du välja mellan att sitta med rak rygg eller mer framåtlutad position. Styret på Technogyms träningscyklar är vadderat, så att du kan variera din sittställning genom att växelvis luta dig mot armbågarna eller händerna. Den största skillnaden mellan Technogyms vertikala träningscyklar är de olika modellernas utseende och displayfunktioner.

Träningscykeln i Personal Line-serien, BIKE PERSONAL,  har den mest kompletta designen – trots allt är den designad av den berömda arkitekten och formgivaren Antonio Citterio. Bike Personal har en stor pekskärm som erbjuder både underhållning och träningsvägledning. Vanligast är att Bike Personal säljs för hemmabruk.

Relaterade produkter
Bike Personal träningscykel

TechnogymPersonal Line - Bike Personal träningscykel

Läs mer

Även för träningscykeln i ARTIS-serien står design i centrum. Teknologin är avancerad och mycket har investerats i innehållet som visas genom displayen. ARTIS riktar sig särskilt till gym, hotell och företag som vill ha en premuimkänsla.

Relaterade produkter
ARTIS Bike

TechnogymARTIS® - ARTIS Bike

Läs mer

EXCITE-serien representerar en professionell, högkvalitativ och hållbar serie konditionsutrustning för gym. Excite är Technogyms mest sålda träningscykel. Den har t.ex. möjligheter till träningstest samt annat innehåll som värderas högt av motionärer.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

För ett bekvämt cykelpass – Technogym Cycle

Technogym Cycle är en motionscykel designad för ett bekvämt cykelpass. Cykeln har ett brett säte och en bred passage, vilket säkerställer lätt på-och avstigning. Detta gör att den passar oavsett ålder, form och hälsa. Technogym Cycle kännetecknas av hög kvalitet, enkel utformning och minimalistisk design. Träningscykeln tar inte mycket plats då den endast är 60 cm bred, och bara tar upp 0,7 kvm. Det är helt enkelt den perfekta motionscykeln för hemmabruk. På cykel-konsolen visas all information du behöverFör att få en ännu bättre cykelupplevelse kan du ansluta till Technogym Live-plattformen på din surfplatta. Då får du tillgång till personlig träning, utomhusmiljöer, rutiner, gruppklasser m.m

Relaterade produkter
Technogym Cycle

TechnogymTechnogym Training - Technogym Cycle

Läs mer

 

Recline – Motionscyklar för dig som vill ha ännu mer komfort

Motionscykel med ryggstöd, även kallad ”Recline”, är lättåtkomlig. Sadeln kan justeras horisontellt, vilket gör det enkelt att hitta rätt avstånd till pedalerna när du sitter i maskinen. Styret kan justeras vertikalt.

Technogym har motionscyklar med ryggstöd i olika modeller, precis som de vertikala. Technogym har olika modeller av Reclines, den största skillnaden mellan dessa är utseendet och teknologin, och därmed skärmfunktioner.

Personal Lines, RECLINE PERSONAL,  har den mest kompletta designen – trots allt är den designad av den berömda arkitekten och formgivaren Antonio Citterio. Recline Personal har en stor pekskärm som erbjuder både underhållning och träningsvägledning. Vanligast är att Recline Personal säljs för hemmabruk.

Relaterade produkter
Recline Personal träningscykel

TechnogymPersonal Line - Recline Personal träningscykel

Läs mer

Även för Recline i ARTIS-serien står design i centrum. Teknologin är avancerad och mycket har investerats i innehållet som visas genom displayen. ARTIS riktar sig särskilt till gym, hotell och företag som vill ha en premuimkänsla.

Relaterade produkter
ARTIS Recline träningscykel

TechnogymARTIS® - ARTIS Recline träningscykel

Läs mer

EXCITE-serien representerar en professionell, högkvalitativ och hållbar serie konditionsutrustning för gym. Excite är Technogyms mest sålda Recline. Den har t.ex. möjligheter till träningstest samt annat innehåll som värderas högt av motionärer.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

 

Kontakta oss
Försäljning