Artikel

Välj rätt träningscykel

Kontakta oss
Försäljning

Vad styr ditt val av träningscykel?

Behov eller begär?

Motionscykeln är en av de mest populära träningsredskapen. Det finns många cykelmodeller och alternativ som du bör jämföra mellan för att ta reda på vilken som passa just dig.

I den här artikeln har vi samlat information om Technogyms mest populära tränings- och motionscyklar. Du kommer att få användbara tips på hur du hittar rätt träningsutrustning för meningsfull och effektiv träning.

Träningscykel för idrottare

GROUP CYLE passar lika bra i cykelsalen på gymmet som  i små utrymmen hemma och erbjuder ett sportigt alternativ för inomhuscykling. Technogym Group Cycle är superenkel att justera i din favoritposition. Både styre och sits kan justeras vertikalt och horisontellt. Group Cycle är tyst och kräver ingen elanslutning. Cykeldisplayen slås på automatiskt när du börjar trampa och den visar bl.a. tid, avstånd, takt, kadens och effekt eller watt.

Relaterade produkter
GROUP CYCLE

TechnogymGroup Cycle - GROUP CYCLE

Läs mer

Relaterade produkter
Technogym Bike

TechnogymTechnogym Bike

Läs mer

För dig som älskar digitala upplevelser av högsta kvalitet

Med Technogym Bike tränar du under ledning av toppinstruktörer.
Cykelskärmen lyfter ditt träningspass till en helt ny nivå. Technogym Live med virtuella “Sessions” erbjuder inspirerande träningspass på engelska, italienska, spanska och franska. Du kan välja din favoritinstruktör och uppleva den internationella atmosfären hemma i Sverige. Du hittar både traditionella cykelklasser och klasser som kombinerar styrka och cykling.

För cykelentusiaster

SKILLBIKE är det självklara valet för cykelentusiaster som inte vill göra avkall på känslan av att köra på vägarna. Skillbike är det närmaste du kommer en en tur på din ladsvägscykel. Skillbike har också mekaniska växlar som du har glädje av  när det magnetiska motståndet replikerar backar. Skillbike är utvecklad för att du ska få samma känsla som utomhus fast inne, mycket få kompromisser och fullmatad med den senaste tekniken. T.ex. kan du  ansluta din SKILLBIKE både till Strava och Zwift.

Relaterade produkter
SKILLBIKE

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE

Läs mer

Motionscyklar för en aktiv livsstil

Den vertikala träningscykeln, eller det vi i folkmun kallar för “motionscykel”,  är kanske den mest traditionella träningscykelmodellen. Sadeln och styret kan justeras vertikalt och ofta är sadeln lägre än styret, vilket bidrar till en rakare position för ryggen. Styret erbjuder flera olika möjligheter till handpositioner och även för armbågarna. Technogyms motionscykelstyre är alltid vadderad och bekväm.
Technogym har olika modeller av motionscyklar. Den största skillnaden mellan dessa är utseendet, teknologin och därmed skärmfunktioner.

Personal Line motionscykeln, BIKE PERSONAL,  har den mest kompletta designen – trots allt är den designad av den berömda arkitekten och formgivaren Antonio Citterio. Bike Personal har en stor pekskärm som erbjuder både underhållning och träningsvägledning. Vanligast är att Bike Personal säljs för hemmabruk.

Relaterade produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Läs mer

Även för motionscykeln i ARTIS-serien står design i centrum. Teknologin är avancerad och mycket har investerats i innehållet som visas genom displayen. ARTIS riktar sig särskilt till gym, hotell och företag som vill ha en premuimkänsla.

Relaterade produkter
ARTIS Bike

TechnogymARTIS® - ARTIS Bike

Läs mer

EXCITE-serien representerar en professionell, högkvalitativ och hållbar serie konditionsutrustning för gym. Excite är Technogyms mest sålda träningscykel. Den har t.ex. möjligheter till träningstest samt annat innehåll som värderas högt av motionärer.

Relaterade produkter
Excite Live Bike

TechnogymExcite Live - Excite Live Bike

Läs mer

FORMA-serien är Technogyms utrustningsserie för hemmabruk. Den liknar Excite-serien i utseende, men displayen och funktionerna är något enklare, vilket gör produkten också något billigare än Excite för professionellt bruk.

Relaterade produkter
Bike Forma

TechnogymForma - Bike Forma

Läs mer

Motionscyklar för dig som vill ha komfort

Motionscykel med ryggstöd, även kallad “Recline”, är lättåtkomlig. Sadeln kan justeras horisontellt, vilket gör det enkelt att hitta rätt avstånd till pedalerna när du sitter i maskinen. Styret kan justeras vertikalt.

Technogym har träningscyklar med ryggstöd i olika modeller, precis som de vertikala.Technogym har olika modeller av Reclines, den största skillnaden mellan dessa är utseendet, teknologin och därmed skärmfunktioner.

Personal Lines, RECLINE PERSONAL,  har den mest kompletta designen – trots allt är den designad av den berömda arkitekten och formgivaren Antonio Citterio. Recline Personal har en stor pekskärm som erbjuder både underhållning och träningsvägledning. Vanligast är att Recline Personal säljs för hemmabruk.

Relaterade produkter
Recline Personal

TechnogymPersonal Line - Recline Personal

Läs mer

Även för Recline i ARTIS-serien står design i centrum. Teknologin är avancerad och mycket har investerats i innehållet som visas genom displayen. ARTIS riktar sig särskilt till gym, hotell och företag som vill ha en premuimkänsla.

Relaterade produkter
ARTIS Recline

TechnogymARTIS® - ARTIS Recline

Läs mer

EXCITE-serien representerar en professionell, högkvalitativ och hållbar serie konditionsutrustning för gym. Excite är Technogyms mest sålda Recline. Den har t.ex. möjligheter till träningstest samt annat innehåll som värderas högt av motionärer.

Relaterade produkter
Excite Live Recline

TechnogymExcite Live - Excite Live Recline

Läs mer

FORMA-serien är Technogyms utrustningsserie för hemmabruk. Den liknar Excite-serien i utseende, men displayen och funktionerna är något enklare, vilket gör produkten också något billigare än Excite för professionellt bruk.

Relaterade produkter
Recline

TechnogymForma - Recline

Läs mer
Kontakta oss
Försäljning