Nyhet

Dior och Technogym limited edition – kommer nu till Sverige

Technogyms innovation möter Diors elegans. Den exklusiva kollektionen med träningsprodukter kommer nu till Sverige.

Technogym och Dior har gått ihop och tagit fram en exklusiv kollektion med träningsprodukter i en begränsad upplaga. Produkterna tillhör kollektion «Dior Vibe» – som kombinerar träningskläder och träningsutrustning med design i världsklass och säljs i Dior-butiker. De träningsprodukter som tagits fram tillsammans med Technogym finns nu även tillgängligt för svenska marknaden via oss på Qicraft.

Träningsprodukter för hemmet med en unik design och en enastående elegans

Kollektionen består av Technogyms tre mest populära produkter för hemmaträning vilka alla pryds av Diors Oblique motiv och monogram. Träningsutrustningen är framtagen för hem som värdesätter stil och elegans, och som vill göra träningen till en naturlig del av vardagen. Kollektionen inkluderar löpbandet Technogym MyRun, träningsbänken Technogym Bench och Technogym Active Sitting Ball.

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR
Det snygga, kompakta och tysta löpbandet som du enkelt ansluter till din surfplatta, erbjuder ett brett utbud av guidade träningspass. Förutom att ge dig en unik och anpassad löpupplevelse får du också träningspass skräddarsydda för dina träningsmål. Läs mer om MyRun.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR
Den innovativa och stilrena träningsbänken erbjuder en mängd olika träningsalternativ. Technogym Bench innehåller en serie hantlar, elastiska band och ”knuckels” som gör att du kan utföra över 200 övningar. Med den medföljande Technogym-appen får du dessutom tillgång till ett stort utbud av videoövningar och on demand-pass. Läs mer om Technogym Bench.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR
Designad för att hålla dig i rörelse även vid sittande ställning. Technogym Ball fungerar utmärkt både som stol och träningsredskap. Ett tillhörande innehållsbibliotek med olika träningsprogram för flexibilitet, balans och styrka medföljer och ger dig ett nytt sätt att träna. Läs mer om Active Sitting Ball .

Beställ Technogym-träningsutrustning från Dior Vibe-kollektionen genom Qicraft

Dior och Technogym Limited Edition-produkterna finns tillgängliga i Diors-butiker runt om i världen och kan nu även beställas via Qicraft.