Nyhet

Erimover och Qicraft ingår partnerskap

Erimover och Qicraft, exklusiv distributör av träningsutrustning från Technogym, ingår partnerskap för den finska marknaden.

Kontakta oss
Farhad Jabbari

Farhad Jabbari

CEO Qicraft Group

+46 (0)8 441 87 80

Technogymkunder i Finland kommer fr.o.m. fösta januari 2020 att utbildas av Erimovers professionella utbildare och inspiratörer.

Genom det här samarbetet skapar vi en svårslagen värdeskapande tjänst och ökar förmågan att tillhandahålla erfarenhetsbaserad motiverande utbildning.

”Vi på Qicraft strävar ständigt efter att skapa motiverande upplevelser med våra lösningar. Genom att inkludera Erimovers kompetens i våra lösningar, skapar vi mervärde för våra  kunder och slutanvändaren. Vi söker ständigt efter nya sätt att förbättra våra kunders välbefinnande och detta är ett säkert steg i den riktningen.”
 Förklarar Qicraft Groups CEO, Farhad Jabbari.

”Erimovers och Qicrafts kultur, värderingar och uppdrag stämmer väl överens med varandra. Viktiga element för att partnerskapet ständigt ska kunna utvecklas till våra kunders fördel. Detta är också ett stort erkännande för vårt skickliga och dynamiska team. Vi tar ödmjukt emot ansvaret för att utbilda kunderna i att nyttja alla aspekter av Technogyms världsledande utrustning och lösningar.”
Erimover Group CEO, Joakim Berndtsson.

Erimover är ett finskt hälso- och friskvårdsföretag med internationella ambitioner. De planerar och genomför hälso- och friskvårdsinsatser för alla som vill inspirera och motivera sina anställda, oavsett om det är ett företag, förening eller offentlig sektor. Erimover Group sysselsätter för närvarande cirka 500 personer över hela Finland genom Erimover och dess gruppföretag, Trainer4You, Fitra, HELT Global och Funcy Family.

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.
Qicrafts mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att skapa lönsamma affärer genom sin investering och leverera de bästa resultaten inom hälsa och välbefinnande. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma på och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.