Nyhet

Nyhet – Technogym app – maximalt med resultat på minimalt med tid

Kontakta oss

Personlig träning med on-demand-videor från tränare i världsklass. Skräddarsydda träningsprogram för träning hemma, på gymmet, på jobbet, på resor eller utomhus. Allt för att du ska nå dina träningsmål.

Vill du gå ner i vikt? Förbättra dig inom en specifik idrottsgren? Ta bättre hand om din hälsa? Eller bara hålla dig i form? Oavsett vad ditt mål är har det aldrig varit enklare att nå det. Technogym-appen ger dig ett brett utbud av on-demand träningsvideos och en personlig, skräddarsydd träningsplan som passar dig och dina behov. Träningsplanen anpassar sig efter din utveckling och dina framsteg. Varje dag erbjuder appen dig anpassad träning, detta gör den genom att kombinerar vetenskaplig forskning och artificiell intelligens med engagerande och motiverande videoinnehåll. Dessutom gör ditt unika Technogym ID att det är enkelt att ansluta dig, oavsett var i världen du befinner dig.

Dessutom ger Technogym-appen dig ett brett utbud av tränings-, sport- och livsstilsprogram, utvecklade av ett team av tränare och idrottare som specialiserar sig på olika discipliner. Om du har Technogym-träningsutrustning tillgänglig, hemma eller på gymmet, kommer Technogym-appen att vägleda dig i hur du använder den och på så sätt få ut mesta av utrustningen.

Technogym-appen – ett brett utbud av video on-demand

Genom att svara på frågor från Technogym Coach, Technogyms digitala tränare, baserad på artificiell intelligens, får du vägledning och skräddarsydda träningspass. Träningspasset kallas Precision Programs och baseras på, och anpassas efter dina mål, din utveckling, den tid du har tillgänglig och vilken träningsutrustning du har. Du väljer själv om du vill ha ett träningspass med eller utan träningsutrustning.

Varje dag skapar Technogym-appen ett träningspass baserat på dina mål och kombinerar olika komponenter för uppvärmning, cardio, styrka och återhämtning. Varje del av träningen leds av en tränare som visar dig övningarna samtidigt som du får tips och motivation.

Som ett alternativ till ditt dagliga Precision-program från Technogym Coach, kan du även välja annat från Technogym appens stora on-demand-biblioteket:

  • Signature Programs fokuserar på olika sporter.
  • Rutines fokuserar på specifika muskelgrupper eller träningsmål
  • Sessions ett urval av lärarledda träningsvideos. (HIIT, styrka, löpning, cykling, Yoga m.m)  Technogym-appen uppdateras ständigt med nya sessioner och övningar.

Signature programs

Signaturprogrammen i Technogym-appen är ett resultatet av över 30 års erfarenhet som partner till de olympiska spelen och till världsmästare i olika sporter världen över. Målet är att du ska kunna träna som en professionell cyklist, löpare, skidåkare, tennis- och golfspelare. 

Rutines och Sessions

Technogym Rutines och Technogym Sessioner kan väljas baserat på önskad träningstyp, träningslängd och träningssnivå, från nybörjare till avancerad. Och du kan välja tillgänglig träningsutrustning eller kroppsvikt. Att följa och ha koll på dina träningspass och din träningsdata är nyckeln för att uppnå bästa resultat. Technogym-appen spårar kontinuerligt dina rörelser genom Movergy Index, som mäter din livsstilsaktivitet och motiverar dig att träna mer och mer.
 
På dina vilodagar kan du, direkt i appen, njuta av nyheter och tips inom hälsa, motion, kost och livsstil.  Allt framtaget av experter inom varje område. Innehållet i appen uppdateras kontinuerligt och anpassar sig till säsongen och dina preferenser. 

 

Technogym Talent Trainers

Ett team med över 30 erfarna tränare guidar dig genom dina träningspass och ger dig tips och motivation för att maximera resultaten. Technogym Talent Trainers är professionell tränare, speciellt utvalda av Technogym, som är specialiserad på olika discipliner inom träning, sport och hälsa.  Allt för att kunna leverera de bästa träningspassen till dig.

Beroende av vilket program du väljer så kommer du att få träna med den tränare som passar dina behov bäst. Signature programs är utvecklade av tränare till professionella idrottsutövare och fokuserar på sportprestationer, medan de personliga Precision-programmen, leds av de mest motiverande och engagerande tränarna i branschen, som India Bailey, Deena Pierce, Stephanie Nieman, Tom McClelland och Harry Sellers för att nämna några. De täcker alla områden från cykling, löpning, intervallträning med hög intensitet till styrketräning med eller utan utrustning.

Så här gör du för att träna med Technogym app

  • Ladda ner Technogym-appen från App Store eller Google Play Store
  • Träna med Technogym-appen och få kostnadsfri tillgång till Signature-programmen och Technogym Rutines. Under en introduktionsperiod är Technogym Sessions som leds av en tränare också gratis. Efter den första månaden betalar du 99 kr per månad eller 949 per år för tillgång till Technogym Sessions.
  • Technogym-appen finns i Storbritannien, Italien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Benelux, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Irland, Schweiz, Förenade Arabemiraten, Israel, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.