Nyhet! 

Technogym Visio: Touch and Train

Technogym Visio – den digitala plattformen som erbjuder träningstips och omedelbar tillgång till massor av engagerande träningspass, allt bara ett klick bort

Technogym Visio är en stilren träningsdisplay designad för att erbjuda personlig träningsassistans och inspirerande träningsinnehåll. Användarna kan omedelbart ta del av en mängd olika träningspass som anpassats efter tillgänglig utrustning samt deras individuella träningsmål och behov. Detta gör Technogym Visio till en perfekt lösning för hotell, företag eller obemannade träningsanläggningar. 

 

Via displayen på 32 tum blir Technogyms träningsinnehåll omedelbart tillgängligt för användaren. Den erbjuder obemannade en-till-en-träningsupplevelser som kan anpassas efter den tillgängliga utrustningen. Dessutom kan Technogym Visio avlasta personliga tränare genom att möjliggöra ökad fokus på feedback istället för att visa övningen eller ha koll på tiden. Såväl personliga tränare som anläggningar kan skapa och ladda upp egna videor och träningsinnehåll, som komplement till det redan tillhandahållna materialet från Technogym.

 

Technogym Visio erbjuder följande innehåll: 

Technogym Sessions, med instruktörsledda videor för att utforska olika träningsformer såsom HIIT, styrketräning, yoga, pilates med mera.
Technogym Routines för att träna i sin egen takt med hjälp av videoinstruktioner och ljudanvisningar.
Dessutom erbjuds skräddarsydda träningsprogram med hjälp av övningsanvisningar och timerinställningar.

 

Via Technogym-appen har användarna möjlighet att logga in, spara sin träningsdata och följa sin utveckling och förbättra sin träningsupplevelse var som helst och när som helst.

Technogym Visio utgör den optimala lösningen för alla typer av faciliteter och affärsmodeller, där målet är att skapa en personlig träningsupplevelse även fast man helt eller delvis är obemannade. Den bidrar till att öka engagemanget genom att erbjuda variation och vägledning för såväl träning på egen hand som träning med personlig tränare.


Technogym Visio kan omvandla vilket utrymme som helst till en engagerande träningsupplevelse med fokus på individuell träning.


Är du intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

nyhet-technogym-lanserar-technogym-visio