Nyhet

SELECTION – En ny generation, två versioner

Med visionen och målet om kontinuerlig utveckling och innovation för att möta användarnas ständigt skiftande behov, lanserar Technogym nu den nya generationen av Selection.
Den nya generationen Selection finns numera i två olika versioner, Selection 900 (tidigare Pro) och helt nya Selection 700.

Selection 700 är också en produktserie där varje produkt är resultatet av intensiv forskning som utförs av ledande vetenskapliga institutioner och förfinats av professionella olympiska idrottare och topptränare.

Ny generation – Två versioner

Selection 900, tidigare känt som Selection Pro, byter namn men erbjuder samma serie av kvalitativa och innovativa produkter.
Huvudskillnaden mellan Selection 700 och Selection 900 är att 900 har Unity Mini (digitala skärmenheten), den första virtuella träningscoachen för styrketräning. Unity Mini på 900 ger dig avancerad Biofeedback och träningsvägledning i realtid under ditt träningspass. Selection 900 är en serie med robusta och exklusiva maskiner, jämfört med Selection 700 som är den nättare varianten. Dessutom erbjuder den nya generationen nya och flera färgkombinationer, för att göra det ännu enklare att matcha utrustningen med din grafiska profil.

Nya Selection 700 omdefinierar standarden för sin produktkategori.

Den är konstruerad för att vara kompakt och lätt, samtidigt som den har samma överlägsna ställbara biomekaniska egenskaper som sin storasyster Selection 900.

Selection 700 är utformad med fokus på ergonomi, funktionalitet och användarvänlighet. Serien erbjuder snygga och kvalitetssäkrade produkter och är en kostnadseffektiv lösning för alla kunder. Dessutom erbjuder nya Selection 700 tre nya kombimaskiner som är mycket platsbesparande för de som vill ha allt men har begränsat med utrymme.

Se mer om de nya kombimaskinerna här.

 

ENKEL ERGO JUSTERING

Utrustningen har synliga gula inställningsmarkörer så att den mest oerfarna användaren enkelt kan justera inställningarna själva. Anordningarna kan anpassas före, men även under träningen, utan att användaren behöver förflytta sig. Träningspositionen kan alltså justeras utan krångel. För att hitta din ideala utgångsposition, dra bara in det gula handtaget eller knappen och klicka fast i önskat läge.

 


QR kod och NFC INTEGRATION

Skanna QR-koden på enheten och koden identifierar utrustningen och ger dig tillgång till olika videoupptagningar och låter dig manuellt lagra din träning i mywellnessappen.

 

 

SMART PIN

Lasten kan finjusteras till 2,5 kg. Så kan användaren lätt justera vikten gradvis och trycka gränserna säkert, utan att överbelasta kroppen.

 

 

INTEGRERAD FÖRVARING

Mobiltelefonen är alltid med och är en viktig partner under träning för de flesta. Selection 700 har en integrerad hylla där du kan lägga telefonen under ditt pass.

 


PRAKTISK LÖSNING FÖR GOD HYGIEN

Handduken som skyddar träningsutrustningen gör träningen mer hygienisk för den enskilda användaren. Därför är Technogyms Selection 700-serien utrustad med en smart lösning som håller handduken på plats.

 

”Detaljer som kan verka obetydliga, men som tillsammans erbjuder en användarvänlig träningsupplevelse som saknar konkurrens.”

Kontakta oss