Nyhet

SKILLTOOLS – All the tools you need

Maximera dina träningspass från början till slut

Kontakta oss
Försäljning

Technogym lanserar nu SKILLTOOLS™ KIT. En uppsättning med redskap utformade och designade för att ge dig förutsättningar att utvecklas i din träning – på ett säkert sätt.

För att prestera och utvecklas maximalt i din träning är rörlighet, stabilitet, explosivitet och styrka viktigt att träna bygga upp. SKILLTOOLS KIT ger dig möjligheten att förbättra alla dessa delar, med stor variation och med många olika redskap.

 

RÖRLIGHET

Rörlighet är nyckeln till att garantera att varje rörelsemoment du utför är effektivt. SKILLTOOLS KIT erbjuder produkter designade för att bidra till förbättrad rörlighet i din träning.

 

STABILITET

Stabilitet är en av grundstenarna till SKILL ATHLETIC TRAINING och utgör en viktig del i all din träning. Redskapen ger dig möjlighet att både utveckla och förbättra din stabilitet och din bålstyrka.

 

EXPLOSIVITET OCH STYRKA

Redskapen i SKILLTOOLS KIT ger dig möjlighet att förbättra både din explosivitet och din styrka. Explosivitet och styrka är väsentligt för alla att utveckla och förbättra, oavsett träningsform, om du vill utvecklas vidare som atlet.

 

SNABBHET OCH SMIDIGHET

Om du vill bli snabbare och kvickare i riktningsförändringar, kan våra redskap hjälpa dig på vägen. Du kan använda dem, oavsett vilken träningsform du vill utvecklas inom.

 

Relaterade produkter
SKILLTOOLS

TechnogymSKILL LINE - SKILLTOOLS

Läs mer