Pressmeddelande

Technogym och Dior lanserar exklusiv serie träningsutrustning – limited edition

FotoTechnogym

Kontakta oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

CMO Qicraft Group

+47 918 58 000

Technogyms innovation möter Diors elegans. Technogym och Dior har gått ihop för att skapa en exklusiv kollektion med träningsprodukter i en begränsad upplaga och med det gemensamma målet att inspirera till en mer aktiv livsstil.

Upptäck en serie träningsprodukter för hemmet med en enastående elegans

Som en del av Diors kommande Dior Cruise Show 2022 har Dior gått ihop med Technogym, världens ledande varumärke inom träningsutrustning och tillhörande digitala tjänster, och lanserar nu den exklusiva kollektionen «Dior Vibe». Kollektionen som kombinerar sportkläder med elegans, får nu sällskap av en serie innovativa träningsprodukter för hemmaträning designade av Maria Grazia Chiuri i samarbete med Technogym.

 

Den nya kollektionen träningsprodukter består av Technogyms tre mest ikoniska produkter vilka pryds av Diors Obliquemotiv och Diors monogram. Samarbetet syftar till att kombinera fysisk träning med en elegant stil för att motivera människor till en hälsosammare livsstil.

”Den gemensamma visionen om perfektion har skapat en ”limited edition” serie av innovativa Technogym-produkter som kompletterats med Maison Diors unika charm. Kollektionen är utformad för att inspirera nya generationer till wellness-konceptet, och ger samtidigt användaren möjlighet till en unik och oemotståndlig träningsupplevelse. ”  Nerio Alessandri – grundare och ägare av Technogym.

Kollektionen kommer att vara tillgänglig i Dior-butiker världen över från januari 2022.

Den nya ”limited edition” produktserien består av:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR
Det snygga, kompakta och tysta löpbandet som du enkelt ansluter till din surfplatta, erbjuder ett brett utbud av guidade träningspass. Förutom att ge dig en unik och anpassad löpupplevelse får du också träningspass skräddarsydda för dina träningsmål.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR
Den innovativa träningsbänken erbjuder maximalt med träningsövningar på en minimal yta. Technogym Bench erbjuder minimalistisk design, mångsidiga träningsalternativ och smart förvaring. Träningsbänken fungerar som ett minigym där hantlar, powerbands och ”knuckels” är integrerade på ett smart och praktiskt sätt direkt i bänken. Med den medföljande Technogym-appen får du dessutom tillgång till ett stort utbud av videoövningar och on demand-pass.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR
Designad för att hålla dig i rörelse, även när du sitter still. Technogym Ball fungerar både som en stol, men också som ett träningsredskap. Ett tillhörande innehållsbibliotek med olika träningsprogram för flexibilitet, balans och styrka medföljer och ger dig ett nytt sätt att träna.

 

Om Dior
Christian Dior var en designer av drömmar. Sedan 1946, då huset Dior grundades, har Christian Diors visionära anda om att förhärliga kvinnor världen över aldrig upphört. Idag är Dior House ett modeimperium, ett franskt lyxmodehus och en av världens största lyxkoncerner. I över ett halvt sekel har Christian Dior klätt den modemedvetna kvinnan med sina skapelser.

Om Technogym
Technogym, ”The Wellness Company”, är världsledande inom design och produktion av träningsutrustning och relaterade träningslösningar. Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsutrustning och vänder sig privatpersoner, företag, hälsosektorn och gym. Över 50 miljoner människor tränar idag med Technogyms utrustning, på över 80 000 gym och i över 500 000 privata hem, världen över. Technogym har varit den officiella leverantören för de senaste åtta olympiska spelen och är ett referensmärke för idrottare och kändisar över hela världen.