Referenser

KLTK Gymmet på Kungl. Tennishallen

TextJohanna Karlsson

Anrika Kungl. Tennishallen invigdes 1943 som tennisklubben KLTK:s hemmaplan och samtidigt som arena för publika evenemang. På Kungl. Tennishallen är racketsporter och framförallt tennisen i fokus och årligen arrangeras landets största internationella idrottsevenemang – Stockholm Open. Sveriges första Davis Cup-triumf 1975 mot Tjeckoslovakien spelades även här när Björn Borg och Ove Bengtsson tog hem segern.

På senare år har Kungl. Tennishallen genomgått en omfattande renovering och investerat i anläggningen. I fjol (2016) fick InMo Medveten Träning i uppdrag att driva gymmet på Kungl. Tennishallen. KLTK gymmet är funktionellt, modernt och utrustat med den bästa utrustningen på marknaden.

InMo valde utrustning från Technogym utifrån känsla för kvalité och funktion i den fysiska preparationen inför tennis/racketsport.

Konditionsmaskinerna är av sådan kvalité att vi är trygga med funktionen över tid och vårt val av dragmaskiner, DAP samt Kinesis ONE, har rätt funktioner för att stimulera muskler som är viktiga i racketsport. Technogyms serie ARKE är bra som komplement där vi kan arbeta med Core och stabilitet,  berättar Linus Åberg, naprapat och delägare i InMo.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster för träningsanläggningar? Kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80 eller info@qicraft.se