Referensprojekt träning hemma

Ett funktionellt hemmagym i modern tappning

Kontakta oss

Line Stille Berg ville ha ett gym som täckter en aktiv familjs behov. Hemmagymmet ska leva upp till kraven från unga idrottare samtidigt som det ska ha en studiokänsla.

Vår Home Specialist jobbade tillsammans  Line för att ta fram optimala lösningar anpassade till familjens önskemål och behov.

Vill du diskutera vad du har för möjligheter i ditt hem? Hör av dig och klicka här för inspiration och tips.

 

Foto: Tanya Schoonraad -Wallin

Relaterade produkter
POWER Personal Rack

TechnogymPersonal Line - POWER Personal Rack

Läs mer

Valet av leverantör landade naturligtvis på Technogym när familjen Stille Berg inledde processen att inreda hemmagymmet i huset i Lørenskog, strax utanför Oslo.

De letade efter en bra diskussionspartner i samband med att välja rätt utrustning och hjälp med att inreda den tillgängliga ytan på cirka 40 kvm. Dessutom ville familjen ha en leverantör som kunde leverera ett komplett hemmagym med allt från golv, tillbehör, cardio- och styrketräningsutrustning.

”Att ha tillgång till ett gym hemma ger inget utrymme för dåliga ursäkter.”

– Stille Berg

Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer

Liksom många andra upptagna och aktiva tonårsfamiljer tycker de att det är viktigt att ha olika träningsalternativ som tillgodoser hela familjens behov lättillgängligt. Tänk en eftermiddag då gymmet är stängt och det är kallt, ruggit och halt ute. Då är det väldigt trevligt att glida in i träningskläderna och köra ett effektivt och kul pass hemma .

Valet av träningsutrustning landade på en kombination av styrke- och konditionsmaskiner med bland annat testvinnande löpbandet MyRun. MyRun är marknadens mest kompakta löpband som samtidigt upprätthåller samma standard som de professionella löpbanden på kommersiella gym.

Jag är intresserad av kvalitet, funktionalitet och design – och att gymmet hemma ska ge en ”studiokänsla”. Technogyms produkter har allt detta, och för oss fanns det aldrig något annat alternativ.

Stille Berg

Kombinationen av löpband, Power Personal, justerbar bänk, lower back bench, hantlar och olika tillbehör, har gjort gymmet komplett.

Relaterade produkter
Dumbbells hantlar

TechnogymPURE STRENGTH - Dumbbells hantlar

Läs mer
Relaterade produkter
Adjustable Bench

TechnogymPURE STRENGTH - Adjustable Bench

Läs mer
Relaterade produkter
Lower Back Bench

TechnogymPURE STRENGTH - Lower Back Bench

Läs mer

3 snabba frågor och svar.

Varför valde du Technogym som din leverantör när du letade efter träningsutrustning till ditt hem?

Jag är intresserad av kvalitet, funktionalitet och design – och att gymmet hemma ska ge en ”studiokänsla”. Technogyms produkter har allt detta och för oss fanns det aldrig något annat alternativ.

Hur har ni upplevt oss som partner?

Vi fick snabb och bra feedback både via telefon och e-post och noggrann uppföljning under hela processen – från planeringsfasen till den färdiga installationen.

Varför är det viktigt för dig och din familj att ha ett gym hemma?

Det är viktigt för oss att ha olika träningsalternativ lättillgängligt. Både konditions- och styrketräning är viktigt och det ska hela familjen kunna utöva utan begränsningar.

Vi är med dig från början till slut och kan fotorealistiskt visualisera ditt framtida hemmagym.