Rekrytering

Account Manager till Qicraft Sweden

Account Manager till Qicraft Sweden AB – Flera placeringsorter

Om företaget
Qicraft är den ledande leverantören av träningsutrustning och träningsupplevelser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Vi hjälper våra kunder att uppnå de bästa resultaten inom träning, wellness och affärer.
Vi har en helhetssyn i allt vi gör. Vi bygger långsiktiga relationer med våra partners och kunder, har både bred kunskap och spetskompetens, men framför allt har vi en stark passion för vår mission: ”activating people”.
Qicraft har 25 anställda i Sverige med kontor i Stockholm samt säljrepresentanter lokalt i andra delar av landet. Vi har även en egen rikstäckande service- och underhållsavdelning. Vi är exklusiva distributörer av varumärket Technogym.

Technogym är världsledande inom träningsupplevelser för bland annat gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning.

Om tjänsten
Qicraft expanderar och behöver stärka säljteamet med en driven medarbetare som förstår hur marknadsföring och försäljning hänger ihop. Du kommer att ansvara för att bygga upp och utveckla försäljningen inom segmentet Clubs. Arbetet innebär framförallt nykundsbearbetning och prospektering, men även till en viss del förvaltning av befintliga kunder. Tjänsten kräver både kreativitet och en stor portion ordning och reda. Vi värdesätter en hög aktivitetsnivå, vilket vi vet leder till goda resultat.

Ansvarsområden

 • Budgetuppfyllelse för segmentet
 • Strategiutformning och genomförande
 • Arbeta med inkommande leads
 • Arbeta proaktivt med nya kunder och partners
 • Proaktivt sökande efter upphandlingar

Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm eller från annan ort i Sverige och kommer att träffa kunder externt inom Sverige, vilket innebär en del resor. Du rapporterar till försäljningschefen.

Om dig
För att trivas i rollen är du resultatorienterad och trivs med att arbete mot uppsatta mål. Du är initiativtagande och har förmåga att prioritera var du ska lägga ditt fokus. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande i den bemärkelsen att du har enkelt för att anpassa dig till olika människor. Du är ödmjuk och motiveras av att jobba mot kunder och hitta lösningar kring deras eventuella utmaningar. Slutligen har du en affärsmässig inställning och en vilja att driva affärer framåt. Du har goda erfarenheter från försäljning och tjänster. Sist men inte minst har du ett genuint brinnande intresse för träning och hälsa.

För att lyckas tror vi att du har arbetat som utesäljare med dokumenterade goda resultat. Vi värdesätter din positiva inställning och nyfikenhet. Du vill lära dig nya saker och anpassar dig väl till både interna och externa förändringar. Människor i din närhet beskriver dig som högpresterande med starkt driv framåt.

Egenskaper

 • Mål och resultatorienterad
 • Värdesätter goda relationer
 • Strukturerad, systematiskt och effektiv
 • Lever en sund och aktiv livsstil, vilket ligger i linje med varumärkena du kommer att representera
 • Serviceinriktad
 • Lagspelare

Meriterande

 • Försäljningserfarenhet av produkter och tjänster mot friskvårdsbranschen
 • Erfarenhet av att arbeta i CRM-system, i synnerhet Salesforce
 • Erfarenhet från upphandlingar

Krav
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Vi erbjuder
Att få arbeta med världsledande helhetslösningar, koncept och produkter i en spännande bransch med stark tillväxt.
Kontinuerlig produktutbildning i Sverige och utomlands och personlig utveckling i ett vinnande team.
Härliga arbetskollegor som med stor erfarenhet och kunskap stöttar dig i din inlärning och fortsatta utveckling.

Omfattning, anställningsform och lön
100%
Tillsvidareanställning (vi tillämpar sex månaders provanställning)
Fast lön med en rörlig provisionsdel
Tjänstefordon

Har du frågor är du välkommen att kontakta försäljningschef Marko Fjällstedt på 0709-712178, alternativt via mejl marko.fjallstedt@qicraft.se.

Ansökan
Detta är helt klart ditt nästa steg i karriären om du önskar arbeta i en spännande och positiv bransch med energiska människor och sund tillväxt. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@qicraft.se, skriv ” Account Manager” i ämnesraden.
Skicka in din ansökan senast 13 08 2022, rekryteringsarbetet kommer starta omgående och fortgå löpande.