NJUT AV TRÄNINGEN MED MYWELLNESS-APPEN

Mywellness-appen ger användaren en unik digital upplevelse på din träningsanläggning. Appen ger användarna viktiga och motiverande verktyg för att lyckas med sin träning. Tack vare appen kan användaren lagra alla sina inomhus- och utomhusaktiviteter på sitt personliga mywellness-konto. I appen kan sedan exempelvis användarens personliga tränare följa upp på träningsresultat för att kunna ge precis feedback samt anpassa träningsprogram efter utvecklingen.

ALLT PÅ EN PLATS – I MOBILEN

Min anläggning

Användaren kan hitta alla tjänster som anläggningen erbjuder och välja det som intressera hen mest.

Min aktivitet

Här kan användaren hitta sina träningsprogram, se vilka pass som den är bokad på, utmaningar som hen är med i samt alla andra aktiviteter som man valt att genomföra på anläggningen.

Mina resultat

Användaren han här gå tillbaks och titta på sina träningsresultat och se sin personliga utveckling. Användaren loggar sin träning i/med appen, samlar MOVEs (rörelsepoäng) och bygger därigenom goda och motiverande träningsvanor.

KLASSBOKNING

Anläggningen har möjlighet att integrera sitt klassbokningssystem i mywellness-appen och ger på så vis användaren möjlighet att boka/avboka pass direkt i mobilen samt se vilka pass som ligger bokade. Användaren får en påminnelse både ett dygn före samt timman innan klassen startar.

ÖVNINGSINSTRUKTIONER OCH FÄRDIGA PASS

Med mywellness-appen kan användaren hitta en omfattande övningsbank med videos som guidar användaren till korrekt utförande-teknik, dessutom finns här även färdiga träningsprogram och pass som användaren kan ta del utav och köra på egen hand.

TRACKA UTOMHUSAKTIVITETER

Det finns självklart möjlighet att tracka träningsaktiviteter som sker utanför anläggningens väggar i form av exempelvis promenader, cykling, löpning med mera. Appen har även en inbyggd GPS-funktion för att kunna mäta bl. a distans och hastighet.

SPARA ALL DATA PÅ EN PLATS

Mywellness-appen är ett utmärkt verktyg för att lagra träningsdata från andra träningsappar då den är kompatibel med de mest förekommande apparna och mätarna på marknaden. Vilket ger ett väldigt stort värde för användaren som ser all sin träningsdata samlad på ett och samma ställe och ger möjligheten för personliga tränare att överskåda träningsmängd, vilka aktiviteter som genomförts och utveckling över tid för att kunna ge medlemmarna en ännu bättre PT-upplevelse och produkt.

DELTA I UTMANINGAR

Användaren har möjlighet att delta i motiverande utmaningar som anordnas av anläggningen. Utmaningar driver en ökad träningsfrekvens, kan leda till ökat antal nya potentiella medlemmar samt ökar gemenskapen på anläggningen.

Klicka här för mer detaljerad video om funktionerna i mywellness-appen.

Vill du veta mer om våra digitala tjänster? Kontakta gärna vår digitala specialist Sebastian Östman:

Sebastian Östman, Digital Solution Specialist
Telefon: 0707 71 22 07
Mail: sebastian.ostman@qicraft.se

 

mywellness-en-digital-trningsupplevelse-qicraft-sweden