SKILLROW – roddklasser

SKILLROW – roddklasser

Kontakta oss

SKILLROW från Technogym är den enda roddmaskinen på marknaden som tillåter användaren att träna kondition och styrka på högsta möjliga nivå. Detta tack vare sin sportspecifika design, innovativa digitala teknologi och prestationsorienterade träningsprogram.

OLYMPISK STANDARD

Som officiell sponsor och träningsutrustningsleverantör till 7 Olympiska spel har Technogym etablerat sig på den yppersta eliten av träningsutrustning för atletisk träning. SKILLROW är framtagen i ett nära samarbete med de professionella roddarna Rossano Galtarossa (OS-guld -00, silver -08 och brons -04 och -92), Marcello Miani (världsmästare -14 och -10) samt Scott Durant (OS-guld -16) för att säkra kvalitet, känsla och funktionalitet bra nog för världseliten.

CONNECTED

Roddmaskinen går att koppla upp på nätet via wi-fi och tack vare SKILLROW-appen kan användaren åtnjuta en mer motiverande digital träningsupplevelse.

MULTIDRIVE TECHNOLOGY och AQUAFEEL

Motståndsinställningarna medför extra motstånd utöver luftmotståndet. Denna innovativa lösning möjliggör för användaren att ändra från konditionsträning till styrketräning genom en enkel handrörelse. Motståndet på SKILLROW är designat för att efterlikna det naturliga motståndet som roddaren upplever på vattnet – vi kallar det för AQUAFEEL.

CLASSES & COMPETITIONS

Med Technogyms UNITY SELF och SKILLROW Professional App kan tränare sätta upp tävlingar mellan roddmaskiner, hålla koll på klassdeltagarnas träning samt ge  personlig och motiverande coachning.

SMIDIG FÖRVARING

 

 

Ladda ner SKILLROW-appen gratis:

Relaterade produkter

SKILLROW™ Professional App
SKILLROW

 

skillrow-roddklasser-qicraft-sweden