SKILLROW™ – roddklasser

Med SKILLROW™ från Technogym lanseras den enda roddmaskinen som tillåter användaren att träna kondition och och styrka på högsta möjliga nivå, tack vare sin sport-specifika design, innovativa digitala teknologi och performance-orienterade träningsprogram.

OLYMPISK STANDARD

Som officiell sponsor och träningsutrustningsleverantör till 6 Olympiska spel har Technogym etablerat sig på den yppersta eliten av träningsutrustning för atletisk träning. SKILLROW är framtagen i ett nära samarbete med de professionella roddarna Rossano Galtarossa (OS-guld -00, silver -08 och brons -04 och -92), Marcello Miani (världsmästare -14 och -10) samt Scott Durant (OS-guld -16) för att säkra en kvalitet, känsla och funktionalitet tillräcklig för världseliten.

CONNECTED

Roddmaskinen är går att koppla upp på nätet via wi-fi och tack vare SKILLROW™-appen kan användaren åtnjuta en mer motiverande digital träningsupplevelse

MULTIDRIVE TECHNOLOGY™ och AQUAFEEL™

Motståndsinställningarna medför extra motstånd utöver luftmotståndet. Denna innovativa lösning möjliggör för användaren att ändra från konditionsträning till styrketräning genom en enkel handrörelse. Motståndet på SKILLROW™ är designat för att efterlikna det naturliga motståndet som roddaren upplever på vattnet – vi kallar det för AQUAFEEL™.

CLASSES & COMPETITIONS

Med Technogyms UNITY™ SELF SKILLROW™ Professional App kan tränare sätta upp tävlingar mellan roddmaskiner, hålla koll på klassdeltagarnas träning samt ge en personlig och motiverande coachning.

 

SMIDIG FÖRVARING

Vill du veta mer ? Kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

info@qicraft.se, 08 441 87 80

Relaterade produkter