Om Technogym

Om Technogym

Technogym är världsledande inom träningsupplevelser för bland annat gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning.

Technogym förkroppsligar filosofin av ”Wellness”, vilket innebär en balanserad livsstil genom regelbunden träning, en hälsosam kosthållning och ett positivt mentalt mindset. Företaget grundades 1983 av Wellness-visionären Nerio Alessandri i hans garage i Cesena, Italien, och har under mer än 30 år arbetat med att erbjuda innovativa lösningar inom träning och wellness. Målet har varit att göra människor över hela världen mer hälsosamma, friskare och lyckligare.

Kontakta oss
Alexander Hed

Alexander Hed

Country Manager

+46 (0)8 441 87 80

Sedan dess har företaget växt till att bli en världsledande producent av träningsutrustning av högsta kvalitet, välkänd för sin innovativa och eleganta design samt för att ligga i teknologisk framkant.

Technogym noteras på Milanobörsen (2016)

Med över 2 200 anställda i 14 dotterbolag i Europa, Asien, Mellanöstern och Australien, exporterar Technogym 90% av sin produktion till över 100 länder. Varje dag tränar över 50 miljoner människor på över 80 000 träningsanläggningar och 500 000 privata hem på utrustning från Technogym.

Företaget har varit officiell utrustningsleverantör till 8 olympiska spel, från Sydney år 2000 till Peking 2022.

Hängivenheten och toppmoderna lösningar har lett till att många toppatleter och klubbar valt Technogym som leverantör, inkluderande bland andra; Rafael Nadal, Ferrari (Formel 1), Juventus, Chelsea FC, Milan FC och Paris Saint-Germain.

Hemsida: technogym.com

om-technogym-qicraft-sweden