Referens - Hotell

Grand Hotel

TextCaroline Wallander

FotoHimlaFoto

Kontakta oss
Försäljning

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster.

Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874. Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer.

Det är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads- och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

Ett gym av absolut högsta klass

På hotellet finns ett fullständigt utrustat gym med de senaste maskinerna från Technogym. Till kundernas hjälp finns flera av Sveriges mest välmeriterade personliga tränare. För att ge alla sinnen vad de behöver har man utsikt över staden, vattnet och Stockholms slott från löpbandet.

Konditionsmaskiner med många valmöjligheter

Grand Hôtel bytte nyligen delar av konditionsparken i populära Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness  till produkter ur Excite Live från Technogym. Maskinerna erbjuder en stilren, kompakt design och erbjuder användaren en helt ny träningsupplevelse med hjälp av användargränssnittet Technogym LIVE.
Technogym LIVE innehåller en stor videobank med övningar, tränarledda träningspass, virtuella utomhusmiljöer, en virtuell personlig tränare och allt du kan önska dig när det kommer till underhållning.

Grand Hotel technogym kvalitet

“För oss är det viktigt att träningsutrustningen är av absolut högsta kvalitet. Vi valde Technogym för att vi vet att det är ett varumärke som är välkänt för sin kvalitet, sin design och för att ligga i framkant när det kommer till det digitala. Det är en trygghet för våra gäster från hela världen att de känner igen varumärket och utrustningen.”

Anneli Falk
Spa & Fitness manager, Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness.

Konditionsmaskinerna erbjuder effektiv träning, en ny digital träningsupplevelse och ett stort utbud av underhållning.

Konditionsparken innehåller även maskiner från Skill-serien med bl.a. Skillrun och Skillrow.

Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer

Styrketräning med funktionell träning i fokus

När det gäller styrketräning erbjuds stor yta för funktionell träning med hantlar, bollar, skivstänger m.m och även en Technogym BENCH. Här kan man med hjälp av utrustningen som finns tillgänglig i bänken utföra över 200 övningar. Bänken kan även enkelt flyttas om man önskar då det finns dolda hjul i underkant.

Technogym BENCH – erbjuder massor av träning på en liten yta.

Träningsavdelningen rymmer också en privat studio för yoga och pilates. Här finns bla en Kinesis personal som ger dig möjlighet att utföra över 200 olika styrkeövningar på bara en kvadratmeter.

Ett fantastisk ljusinsläpp i det rogivande yogarummet.

Kinesis erbjuder en tyst och funktionell träning för alla.

Efter ett härligt träningspass kan gästerna och medlemmarna ta en välförtjänt dricka eller någonting att äta i Fitnessbaren. Här erbjuds hälsosamma drinkar och mat som gör gott för både kropp och själ.

I fitnessbaren kan man fylla på med energi eller avnjuta en kaffe efter träningspasset.

Vill du intresserad av träningslösningar för ditt hotell?

Qicraft och Technogym har en lång erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar för hotellgym i alla olika storlekar, nivå och budget.

Vi hjälper våra kunder inom området med allt ifrån förarbete/rådgivning, 3D-skisser och filmer, samarbete med arkitekter, finansiering av träningsutrustning, leveranser, regelbunden service av utrustning och mycket annat. Kontakta oss gärna för ett första möte, vi utgår alltid ifrån era behov och skapar utifrån dessa en skräddarsydd lösning.