Referens - Träningscenter

Solvik Members Club – har uppdaterat utrustningen med Technogym Bike

TextCaroline Wallander

FotoHimlaFoto

Erbjuder nu sina kunder en helt ny cykelupplevelse

Solvik Members Club ligger i Bromma och är en av Sveriges mest exklusiva medlemsklubbar med inriktning på hälsa. På 700 arkitektritade kvadratmeter finner du allt du behöver för effektiv träning och en medlemsklubb av hög internationell nivå. Inget har lämnats åt slumpen och de strävar alltid efter att bli bättre.
För att kunna erbjuda sina medlemmar en mer personlig upplevelse med enskilda skärmar och bättre content valde man att investera i nya Technogym Bike.

Solvik Members Club – en exklusiv oas för träning

I arkitektritade lokaler i vackert belägna lokaler vid vattnet finner du Solvik Members Club. Ägarna, Daniel Wohlin och Patrick Saxe, har efter sina många år på resande fot tagit med det bästa från design och träning från alla världens hörn och paketerat det i en hälsokälla mitt i Bromma. Förutom effektiv träning erbjuder Solvik mycket mer än så. En stor medlemslounge där du kan träffa andra medlemmar eller svara på dagens mail, ljusterapi, bastu med utsikt mot havet och ekolyxprodukter. Det är helt enkelt ett ställe där medlemmarna kan njuta av vardagslyx samtidigt som den kan träna.

Solvik har valt utrustning från Technogym för att ge våra medlemmar utrustning av absolut högsta kvalitet.

Daniel Wolin, delägare Solvik Members Club

Dags att uppdatera cyklarna – valet föll på Technogym Bike

Träningscyklarna används flitigt på Solvik, detta gjorde att man ville investera i nya cyklar som kunde ge medlemmarna en ännu bättre cykelupplevelse. För att kunna erbjuda en mer personlig upplevelse med enskilda skärmar och bättre content valde man att investera i nya Technogym Bike.

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer

Technogym Bike – en professionell träningscykel

Technogym Bike är resultatet av mer än 30 års biomekanisk forskning. Den anpassar sig till din kropp på några sekunder tack vare sina snabba och enkla inställningsmöjligheter. Drivremmen är utformad för att ge dig en smidig och otroligt tyst träning med en autentisk vägkänsla.

Dessutom kan du med Technogym Bike få motivation och stöd från instruktörer i världsklass, eftersom live och on-demand klasser ingår. Instruktörernas energi driver dig till att prestera ditt allra bästa. De grymma spellistorna håller dina ben igång ända in i mål. När du kör en klass på Technogym Bike känns det precis som att vara i studion. Upplevelsen kommer till liv på en 22-tums pekskärm i full HD för en riktigt medryckande åktur.

Att hålla koll på din utveckling är en utav nycklarna för att lyckas med träningen, med Technogym Bike är det enkelt. Du kan granska din kraft, kadens, motstånd, hastighet och hjärtfrekvens efter varje pass. På så sätt kan du kan hålla koll på dina resultat och ständigt utmana dig själv.

 

Medlemmarnas förstahandsval

Medlemmarna på Solvik uppskattar verkligen de nya cyklarna. Inställningarna är lätta, cykeln känns skön att cykla på och Live och On-demand klasserna ger all den motivation och inspiration som behövs för att kunna ta cyklingen till nästa nivå. Att använda träningscykel är dessutom skonsamt för kropp och leder, vilket gör att många kan använda den som ett träningsredskap.

Medlemmarna älskar Technogym Bike, de gillar enkelheten, att man kan trycka sig fram väldigt lätt och välja något som känns bra för dom just då. Sen att man kan fortsätta och se sin progression gör att man vill komma tillbaka och fortsätta använda den hela tiden.

Daniel Wolin, delägare Solvik Members Club

Sammanfattningsvis är både Daniel Wolin och medlemmarna mycket nöjda med nya Technogym Bike. Träningsbranschen har förändrats och de digitala lösningarna har lett till att medlemmarnas förväntningar på vad träningsutrustningen kan erbjuda har ökat. Men Technogym Bike kan du erbjuda dina medlemmar en träningscykel av högsta kvalité. Dessutom ger On demand och Liveklasserna på den stora skärmen i full HD dina medlemmar en cykelupplevelse utöver det vanliga.