SKILLTEAM | Våra utbildare

SKILLTEAM | Våra utbildare

Linus Åberg

Linus är delägare på InMo medveten träning, som är ett tränings- och friskvårdsföretag som grundades 2005 i Stockholm. Han är utbildad och legitimerad naprapat sedan 2003. Linus håller utbildningar på Naprapathögskolan och Slingträning samt föreläser om belastningsergonomi och anatomi på PT-utbildningar.

Linus brinner för att hjälpa personer med träning genom att förbättra och rehabilitera nedsatta funktioner och skador. För honom är det viktigt att arbeta i ett team av välutbildade kollegor som kan komplettera varandra för att hjälpa kunden på bästa sätt. Han är stolt över att vara en del i Qicrafts kompetenta utbildningsteam. Technogyms produkter Easyline, Kinesis, Dap och Omnia, ligger honom varmt om hjärtat då de maskintyperna anpassar sig efter din kropp och dina förutsättningar på ett väldigt bra sätt. Hans gedigna anatomikunskaper kommer väl till användning för att förklara helheten i de mer komplex maskinerna i Technogyms produktportfölj.

 

Utbildar i:


Michael Steenhouwer

Michael har varit i branschen i 16 år. Det hela började i familjeföretaget Mälarö Träningsverk som grundades av hans mor Birgitta Steenhouwer. I veckorna jobbar Michael som personlig tränare och gruppträningsinstruktör och i övrigt reser han som internationell presentatör och utbildare.
”Ett stort intresse har alltid varit teknologi som redskap i gymmet och där är Technogym världsklass! En sann ära att få dela med mig av MyWellness runt om i världen framöver”
Utbildar i: 

Therese Berkovits

Therese jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på WE Sigtuna. 2017 vann både hon och WE det prestigefyllda Guldhjärtat som Årets PT och Årets Gym.

Guldhjärtats motivering säger mycket om Therese;

”Denna, låt oss kalla henne för välmåendecoach, har under de snart 20 senaste åren inte bara fungerat som PT, utan även som gruppträningsinstruktör, massageterapeut och friskvårdsterapeut .Med en unik förståelse för smärta och utmaningar som en söndrig kropp kan ge, vill denna färgstarka person hela tiden lära sig mer. Allt för att ge sina klienter det optimala stödet de behöver för att nå sina mål. Denna coach och tränare ser det som en ära att få träna dem. Och gör det med hjärta och själ. Som personlig ”kropps-och livscoach”, med fördjupning i träning för strokepatienter, träning för gravida och nyblivna mammor. Ursprungligen från Göteborg, men bor nu närmare Mälarens vatten.”

Therese väg in i träningen började inte förrän vid 26 års ålder då Försäkringskassan och läkare ville sjukpensionera henne på grund av whiplash och fibromyalgi.

”Jag har under min resa lärt mig att lyssna på mig själv och inte alltid vad andra säger att jag klarar och inte klarar. Istället för att se smärtan som ett hinder, har jag lärt mig att den hjälper mig i mitt jobb som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. PT är ett uppdrag jag tar mig an med äkta engagemang. Alla klienter har unika förutsättningar och min drivkraft ligger i att assistera dem att nå sina individuella mål på deras villkor.”

När Therese fick frågan att bli en del av Technogyms utbildar- och tränarteam var svaret enkelt;

”Att få jobba med Qicraft och Technogym, som är bäst i branschen och med deras starka, kunniga team, är en stor ära.  I mitt jobb använder  jag Technogym dagligen. Inte bara träningsutrustningen, utan även MyWellness och Prescribe. Det har underlättat mitt jobb otroligt mycket och är väldigt uppskattat av mina klienter. Det gör att jag kan hjälpa och följa mina klienter i deras träning, även när vi inte ses.”

 

Utbildar i:


Charlotte Carlén

Charlotte är en sponsrad Reebok Atlet och Qicraft Technogym Utbildare och tränare. Hon är anlitad på utbildningar och conventions världen över och är internationellt känd för sin ledarstil som engagerar, berör och alltid har Dig i främsta rummet.

Med rötterna i dans har hennes klasser stor prägel av musikalitet, något hon även använder sig av som Personlig Tränare och Gruppträningsinstruktör. Sedan början på 2000-talet har hon skaffat sig både bred och djup kunskap inom individuell träning samt träning i grupp.

Charlotte är utbildad beteendevetare och har hela sin karriär jobbat med förändringsledning, coaching och skapa framgångsrika team i olika branscher. Idag driver hon Norrtälje Träningscenter.

På frågan kring varför Charlotte valde att bli  Utbildare och tränare på Qicraft Technogym svarar hon;

”Jag har flera anledningar till att jag vill jobba tillsammans med Qicraft och Technogym. Dels bedriver de stört coola innovationer inom branschen som dessutom är mätbart träningseffektiva vilket för mig är superinspirerande, roligt och utvecklande efter så många år i branschen. Den andra anledningen är att några av branschens absolut skarpaste hjärnor finns inom bolaget och det får mig att växa ytterligare som människa och inspiratör – man blir som man umgås!”

 

Utbildar i:


Emil Ullerholm

Emil arbetar som konsult hos Qicraft Technogym sedan våren 2018. Hans roll innefattar framför allt utbildning inom Teambeats samt Biocircuit.

Med ett brinnande intresse för rörelse och kroppens funktion hjälper Emil kontorsatleter såsom atleter på högsta nivå inom olika idrotter att utvecklas. Han förmedlar även kunskap hos företag och föreningar genom utbildning och föreläsning.

Emil håller sig uppdaterad inom det senaste vad gäller digital utveckling och träning, något han anser Technogym är duktiga på att ständigt utveckla och applicera i sina koncept och produkter. Detta vill han mer än gärna förmedla vidare till Qicraft Technogyms kunder.

 

Utbildar i:

 

Urval av produkter

GROUP CYCLE
SKILLRUN
skillteam-vra-utbildare-qicraft-sweden