ARTIS – Amazing Every Day

ARTIS – Amazing Every Day

Upptäck en värld där fantastiska upplevelser blir din vardagliga standard och förändra ditt sätt att träna på för alltid.

Uppgraderad för att slå dig med häpnad.

Artis är uppdaterad till de senaste tekniska standarderna och erbjuder den allra bästa konditions- och styrketräningsupplevelsen.

Dess sömlösa design skiljer sig från mängden. Digital anslutning erbjuder den mest spännande träningsupplevelsen och känslan som den ger är unik i sitt slag.

En ännu smartare displaykonsol

Artis erbjuder även en ansluten träningsupplevelse utöver det vanliga. Logga in på Unity-konsolen, starta ditt tilldelade program eller välj bland de spännande förprogrammerade rutinerna.

logga och spara din personliga data, dina resultat har du alltid nära till hands i mywellness-appen.

 

 

Ladda din smartphone

Medan du laddar din energi genom träning, låt inte din telefon tappa sin egen. Artis konditionsutrustning är den första i sitt slag som kommer med en trådlös batteriladdare som standard.

Mer än bara styrka

Det gäller inte bara konditionsträningen, din träningsupplevelse fortsätter sömlöst på Artis styrkeutrustning, tack vare det smarta Unity Mini-gränssnittet.
Logga in och med ett svep hittar du dina träningsprogram. Gränssnittet leder dig genom justeringar, övningar, mm. och gör din träning ännu effektivare.

 

Född digital

”Uppkoppling” är hjärtat i Artis-linjen. Data strömmar konstant till och från Technogyms digitala ecosystem. Logga och spara dina träningspass i ditt personliga mywellness-konto.
Anpassa appar, innehåll och du som driver gym kan marknadsföra dina aktiviteter med meddelanden på dina skärmar. Eller vad sägs om att övervaka utrustningens status fjärrstyrt -Allt finns i molnet.

Upptäck mywellness

Eleganta linjer. Härlig att beröra.
Omvandla din träningsupplevelse till ett konstverk.

 

De enkla formerna får dig att känna dig lugn och röra dig naturligt. Dyk in i den unika känslan av en helt integrerad samling av konditions- och styrkeutrustning.

 

 

 

 

 

Kontrasten mellan inlägget och den subtila matta finishen förbättrar profilen av den sömlösa ramen.

 

 

 

 

Ljust och mörkt

Artis exceptionella stil finns i två olika färgversioner för att matcha dina miljöer. Diamond Black, med dess mörka glansiga detaljer och Carbon Grey, som ger kontrast mellan ett blankt inlägg och en subtil matt finish.

Diamond Black

Carbon Grey

Skapa slående Wellnessmiljöer

En verkligt stärkande träningsupplevelse kräver målmedveten planering.
De snygga formerna på Artis-linjen är en bra början, vår expertis inom inredningsdesign sammansluter hela pusslet. Oavsett om det är ett vackert hem, en attraktiv hälsoanläggning eller ett stilfullt hotell, hjälper våra designers gärna till med att få ut det mesta av din utrustning.

Läs mer om Technogym Interior Design

Omdefiniera dina sinnen

Spring, dra, lyft, trampa, tryck, klättra. Njut av känslan med varje centimeter av kropp. Varje detalj är noggrant designad och utformad för att fånga alla dina sinnen.

Rörelse som konstform

Förvänta dig inget mindre än perfektion från Artis överlägsna biomekanik.
Det är resultatet av mer än 30 års forskning om människans kroppsmekanik.
Varje rörelse känns helt naturlig, precis som det ska vara.

Kolla in hela vackra ARTIS-serien, klicka på bilden.                       

 

 

artis-amazing-every-day-qicraft-sweden