Helhetslösningar för företagsgym

Företagsgym erbjuder vi på Qicraft idag som helhetslösningar för verksamheter som funderar på att bygga ett nytt eller utveckla en befintlig träningsanläggning. Vi har en gedigen erfarenhet av projektledning och planering, och hjälper din verksamhet genom hela processen.

INNOVATIVA OCH YTEFFEKTIVA TRÄNINGSYTOR – GYM FÖR FÖRETAG

I våra projekt jobbar vi i team tillsammans med arkitekter, byggentreprenörer, HR-avdelningen och husets projektgrupp. När vi utformar gym och träningsanläggningar för företag så gör vi det alltid yteffektivt med en innovativ och smart placering av träningsutrustningen.

Vi erbjuder färdiga koncept för att kunna dimensionera såväl mindre som större företagsgym och träningsytor. Genom våra ritningsprogram ger vi dig en snabb överblick över hur mycket utrustning som får plats på din tilltänkta träningsyta. Vi är även med som en expertresurs från val av golv till verksamhetsanpassning av lokalen och finansiering.

AKTIVA MÖTES-/KONFERENS-/KONTORSRUM

Genom att erbjuda Technogym Wellness Ball™ Active Sitting som sittalternativ kan de anställda aktivera sig medan de sitter ned samt får en bättre ergonomisk sittposition. Active Sitting-bollen så gott som eliminerar problem med ländryggen, som ofta orsakas av att sitta i statiskt läge under för lång tid. Dessutom medför bollarna även en wow-effekt när personalen inser att de finns som spännande alternativ till stolar.

TALK & WALK

Att ta en bensträckare på rasten för att syresätta kropp och hjärna är viktigt för att hålla skärpan på topp under arbetsdagen. Att vara fysisk aktiv (t ex genom att promenera) under tiden som man försöker lösa ett problem visar sig i modern forskning (A. Hansen – ”Hjärnstark”) vara långt mycket mer effektivare än att sitta stilla i exempelvis ett mötesrum/kontorsstol. Syresättningen till hjärnan höjs avsevärt och vi får bl a därigenom lättare att tänka klart, kreativiteten ökar och även inlärningen och minnet förbättras. Genom att investera i Talk & Walk-zoner kan din verksamhet ligga i absolut framkant samt bli mer konkurrenskraftig gentemot konkurrenterna.

Talk & Walk-zon med MYRUN-löpband på Sector Alarms huvudkontor i Oslo

MILJÖ OCH HÅLLBARHET I FOKUS

Miljö och hållbarhet är en viktig del i allt vi gör. När medarbetarna tränar på våra maskiner sänks elförbrukningen i huset. Det är möjligt tack vare Technogym ARTIS RENEW – våra konditionsmaskiner som reducerar, återvinner och förnyar energi.

Aktivera dina medarbetare genom roliga utmaningar

I vårt helhetserbjudande ingår utbildning i hälsoapplikationen Mywellness Cloud där medarbetarna kan delta i olika träningsutmaningar och motivera varandra. Ett kul, enkelt och hälsosamt sätt att aktivera fler på jobbet.

SERVICE AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Qicraft har ett eget serviceteam med tekniker som täcker alla delar av Sverige. Våra tekniker utför installationer, reparationer och förebyggande service av våra kunders träningsutrustning. Serviceteamet är utbildade och certifierade i att utföra allt från service och reparationer till programuppgraderingar, regelbundet underhåll och garantireparationer. Vi rekommenderar alla våra kunder att teckna serviceavtal, vilket borgar för en hög driftsäkerhet och tillförlitlig budgetering av servicekostnader. Ett serviceavtal garanterar att utrustningens funktion, säkerhet och estetiska värde bibehålls trots daglig användning. Läs mer om våra servicetjänster här.

FINANSIERING AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Många företag vill inte belasta sitt eget kapital som en investering i ett eget gym och träningsutrustning innebär. Genom finansiering kan istället de operationella leasingkostnaderna redovisas som driftskostnader. Med våra finansieringslösningar ger vi dig som kund möjlighet till ett skräddarsytt upplägg. Läs mer om våra finansieringslösningar här.

Ta gärna kontakt med oss för mer info:

Conny Karlberg, Corporate Health Specialist

conny.karlberg@qicraft.se

0708 – 69 69 89