Artikel

Inredningsdesignern Kelly Hoppen kan inte leva utan sin Technogym Bench

The Strategist UK frågade inredningsarkitekten (och före detta Dragon’s Den-draken) Kelly Hoppen om saker hon inte kan leva utan.

Förutom håspray, parfym, vita dahlior och en smart högtalare från Sonos nämnde hon en av Technogyms senaste revolutionerande produkter – Technogym Bench

Image courtesy of The Strategist UK. Photo-Illustration: retailer

Relaterade produkter
Technogym Bench

TechnogymTechnogym Bench

Läs mer
Kontakta oss
Erica Åkerlund

Erica Åkerlund

Home Sales Specialist

+46 (0)709 71 21 72

Den är fantastiskt för att träna på en begränsad yta.

Jag har 38 projekt på gång samtidigt just nu och vi har aldrig varit mer upptagna, men jag tränar fortfarande varje dag. Jag går upp klockan sex på morgonen och tränar sex dagar i veckan. Jag har använt Technogym tidigare men jag gillar särskilt mycket nya Technogym Bench. Man kan träna mage på den, göra step-ups och det går att använda den för alla möjliga övningar med medföljande utrustning. Vikterna göms undan snyggt och den har inbyggda hjul. Den är också vackert utformad, som en snygg möbel. Vi har placerat den i vår ladugårdsombyggnad som har ett slags lekområde som en del av vardagsrummet.

Skillbench_versatility

Gör som Kelly Hoppen och börja träna med Technogym Bench. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig att inreda ditt drömgym.