Artikel

Jag hjälper dig med ditt hemmagym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Martin Rosqvist är din konsult vid design och inredning av ditt hemmagym.

Martin är ny på Qicraft sedan april 2022 men har många års erfarenhet från hälso- och träningsbranschen där han tidigare har arbetat med stort fokus på att aktivera människor inom träning.

Idag är Martin Home Sales Specialist på Qicraft och hans ambition är att hjälpa dig som kund att skapa en lönsam affär genom din investering och leverera de bästa resultaten inom hälsa och välbefinnande i direkt anslutning till ditt hem. Det som kännetecknar Martin är hans lösningsorienterade inställning och hans genuina inställning att vilja hjälpa dig som kund. Detta märks bland annat i hans intresse av att vilja veta vem du är och vad dina mål är för att kunna hjälpa dig att designa ditt hemmagym på bästa sätt.

”Inget hem är för litet eller för stort för ett hemmagym, där är det mitt jobb att hitta en lösning just för dig.”

Funderar du på att inreda ett hemmagym eller utveckla ditt befintliga hemmagym? Undrar du något angående en specifik produkt? Ta kontakt med Martin i formuläret nedan så hjälper han dig med alltifrån design till produkter som passar dig, ditt hem och dina mål. Vi har många spännande produkter och flera nyheter på gång. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för de nyaste uppdateringarna under årets gång.

3 snabba om Martin

Vad gör du helst när du inte arbetar?

Då hittar du mig på fotbollsplanen. (Martin spelar fotboll i Österåker i div 2).

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är alla människor jag får prata med och möta. Inget samtal eller möte är det andra likt och jag får hela tiden möjlighet att använda min kreativa sida för att skapa något som du kommer ha glädje av i många år framöver.

Om du fick drömma, hur skulle du inreda ditt eget hemmagym?

Mitt hemmagym skulle innehålla ett komplett utbud där jag kan träna igenom hela kroppen, både styrka och kondition. Stilrena maskiner med hög kvalitet utgör inredningen och dessutom drömmer jag om stora fönster med utsikt över havet vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Oavsett stort ljusinsläpp eller inte så är belysningen alltid viktig tycker jag, så det skulle jag satsa på. Dessutom skulle jag se till att installera en riktigt bra ljudanläggning. Med träningsutrustning av högsta kvalitet, fantastiskt ljus och tryck i högtalarna så kommer det vara en ren njutning att köra träningspassen i mitt hemmagym. I angränsning till gymmet skulle det vara en återhämtningsdel med bl.a. avkoppling och isbad.

Dessa produkter skulle jag inreda mitt hemmagym med: