Artikel

Jag hjälper dig med ditt hemmagym

Kontakta oss
Erica Åkerlund

Erica Åkerlund

Home Sales Specialist

+46 (0)709 71 21 72

Erica Åkerlund är din konsult vid design och inredning av ditt hemmagym.

Erica är ny på Qicraft sedan år 2020 men har många års erfarenhet från hälso- och träningsbranschen där hon tidigare har arbetat med målet om att få individen och företag mer aktiva och hälsosamma.

Idag är Erica Home Sales Specialist på Qicraft och hennes ambition är att hjälpa dig som kund att skapa en lönsam affär genom din investering och leverera de bästa resultaten inom hälsa och välbefinnande i direkt anslutning till ditt hem. Det som kännetecknar Erica är hennes lösningsorienterade inställning och hennes genuina inställning att vilja hjälpa dig som kund. Detta märks bland annat i hennes intresse av att vilja veta vem du är och vad dina mål är för att kunna hjälpa dig att designa ditt hemmagym på bästa sätt. Ett hemmagym är ett rum som du ska vilja vara i, en plats i ditt hem där du ska känna lycka och frihet, säger Erica. Därför är det viktigt att vi hittar en skräddarsydd lösning för just dig i form av dina mål och din yta i hemmet. Inget hem är för litet eller för stort för ett hemmagym, där är det mitt jobb att hitta en lösning just för dig.

Funderar du på att inreda ett hemmagym eller utveckla ditt befintliga hemmagym? Undrar du något angående en specifik produkt? Ta kontakt med Erica i formuläret nedan så hjälper hon dig med alltifrån design till produkter som passar dig, ditt hem och dina mål. Vi har många spännande produkter och flera nyheter på gång. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för de nyaste uppdateringarna under årets gång.

3 snabba om Erica

Vad gör du helst när du inte arbetar?

Då går jag långa skogspromenader med min hund. Går jag inte i skogen så är jag på golfbanan och tränar på golfsvingen.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är alla människor jag får prata med och möta. Inget samtal eller möte är det andra likt och jag får hela tiden möjlighet att använda min kreativa sida för att skapa något som du kommer ha glädje av i många år framöver.

Om du fick drömma, hur skulle du inreda ditt eget hemmagym?

Om jag fick drömma helt fritt skulle jag ha ett hemmagym med stora fönster från golv till tak som gör rummet ljust. Helst av allt skulle mitt hus eller lägenhet ligga på ett berg eller en kulle med utsikt över vattnet som jag kunde njuta av när jag springer mig svettig på mitt löpband eller lyfter vikter. Personligen älskar jag det avskalade och därför skulle jag låta produkterna stå för inredningen i rummet medan väggarna är ljusa. Den enda inredningen som skulle få finnas är en tavla av mitt favoritcitat ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid” som jag skulle titta på medan jag lär mig att gå runt rummet på händer. Jag skulle beställa gymgolv i parkettmönster som skulle ge rummet en känsla av värme trots det annars avskalade. I taket skulle spotlights ge mig ett ljus även den mörkaste höstdagen.

Dessa produkter skulle jag inreda mitt hemmagym med: