Nyhet

Nytt Technogym PURE-sortiment: Glute Builder Training och nya ikoniska maskiner

Kontakta oss
Försäljning

5 nya produkter

PURE är den mest innovativa  friviktsbelastade serien i branschen, utvecklad med utgångspunkt från Technogym’s omfattande erfarenhet av att jobba med idrottsprestation på den absoluta toppen. Nu är fem nya produkter tillgängliga som komplement till de befintliga 15 som redan finns i serien. Samtidigt introduceras Glute Builder Training som kommer att ta trenden med att träna rumpa och lår, till en helt ny nivå. Det omfattande PURE-sortimentet gör det möjligt att välja utrustningen som specifikt passar din verksamhet och på så sätt skapa träningscirklar avsedda för specifika program och nya mågrupper. Nya Glute Builder Training är ett utmärkt exempel på ett innovativt sätt att locka nya kundgrupper som vill förbättra sin kroppsestetik.

Back to basics

De fem nya produkterna som Technogym introducerar täcker en blandning av tidlösa övningar, inklusive Hack Squat, den allra första utrustningen som Nerio Alessandri, Technogyms grundare och VD, designade i sitt garage för 35 år sedan, vilken markerade företagets födelse och nya stora trender inom träningsindustrin.

  • HIP THRUST – Omdefinierar allas favoritövning. Den stora plattformen med flera vinklar erbjuder tre olika fotställningar för diversifierad muskelaktivering. Den ergonomiska bäckenplattan öppnas med en enkel vridning för enkel åtkomst och minskar oönskat tryck på bäckenområdet.
  • STANDING ABDUCTOR – Utveckla din rumpträning med hjälp av frivikts-utrustning. PURE Standing Abductors skräddarsydda ”physio cam” och förankringarna för elastiska band möjliggör optimal muskelaktivering genom hela rörelsebanan. De stora kuddarna och handtag garanterar överlägsen komfort för alla och ingen ytterligare justering behövs.
  • HACK SQUAT – Skörda alla fördelarna med att knäböja utan krångel med PURE Hack Squat. Det automatiska säkerhetsstoppet och den extra stora fotplattformen gör att du säkert kan utföra flera varianter av knäböj och utfall. Använd förankringarna för elastiska band för att finjustera motståndet efter dina specfika behov.
  • PULLOVER – Den fullständiga övningen för överkroppen, Pure Pullover gör det inte bara säkert och enkelt utan också, tack vare sin speciellt utformade fysiokam, fördelar belastningen lika med hela rörelsen. Den enkla starten och de flera handtagen med flera gör det möjligt för användare med alla grader av axelrörlighet att säkert utföra övningen.
  • SEATED CALF – Till skillnad från många andra övningar och maskiner, fokuserar Pure Seated Calf specifikt på soleusmuskeln (kontra gastrocnemius). Den finjusterade biomekaniken gör att den mekaniska spaken på fötterna blir mer stabil och styv, vilket resulterar i en starkare, säkrare och totalt sett mer effektiv press. Det fungerar perfekt tillsammans med Pure Calf för att utveckla en av de svåraste musklerna att träna.

Innovation finns i vårt DNA

I linje med Technogyms engagemang för innovation är PURE-rörelsebanor resultatet av detaljerade biomekaniska undersökningar som syftar till att definiera den bästa balansen mellan naturlig rörelse, säkerhet och maximal muskelaktivering. För varje utrustning har Technogym forskningscenter testat användare av alla olika typer för att säkerställa en arbetsbelastning som är fördelad över hela rörelsebanan och som ger optimal träningsaktivering och upplevelse.

Dessutom leder ergonomin och visuella markeringar användarna till rätt träningsposition för att säkerställa maximal effektivitet. Pures speciella dynor med hög täthet garanterar maximal stabilitet och komfort under träning, vilket ger en minskning på 35% av topptrycket  på ländryggen jämfört med andradynor. Precis lagom räfflade handtag säkerställer maximalt grepp för att förhindra sidledsförflyttningar och jämn arbetsbelastning genom hela rörelsen.

Integrerad Teknologi

PURE-serien är också helt integrerad i Technogyms digitala ekosystem. Genom att ladda ner Mywellness-appen kan medlemmarna se träningsvideor, kontrollera sina träningsprogram, lägga till övningar manuellt och hålla reda på alla aktiviteter. alla maskiner har en QR-kod som gör det möjligt för användare att skanna och få omedelbar vägledning.