Artikel

Races – Utmana dig själv och dina medlemmar

TextJohanna Karlsson

FotoTechnogym

ÖKA MOTIVATIONEN MED RACES

Du kan springa inomhus på din favoritlöprunda, utmana en löpare som springer på löpbandet bredvid, testa klassiska olympiska specialiteter, springa maraton och även ro på känslan av vatten och tävla med båten bredvid. Dessa är bara några av de möjligheter som Technogyms konditionsutrustning och program erbjuder.


RACES: löpning

UNITY™ är den första konsolen med Android-teknik på marknaden som gör det möjligt för användarna att hålla sig uppkopplad var de än är. Konsolen är lika enkel att använda som en vanlig surfplatta och innefattar innovativa funktioner som t.ex. TV, Bluetooth, Skype, Internet och spel samtidigt som den erbjuder ett brett utbud av anpassade träningsprogram och virtuella träningsmiljöer.  Perfekt för att stimulera, motivera och underhålla användaren under träningspasset.

RACES: Utmaningar och tävlingar ökar träningsmotivationen, men det är också väldigt roligt. Nu kan du utmana och tävla mot din granne på löpbandet bredvid på gymmet.  Tack vare races på UNITY kan användaren springa tillsammans eller mot sina vänner, utmana andra eller delta i lopp. 

VESUS: Med Versus kan du utmana vänner och kollegor på de avstånd och löprundor som Technogym har skapat eller delta i andras löpturer. På samma center kan upp till 10 användare tävla med varandra i realtid. 

MARATON: Med Maraton upplever du att du kör de mest kända maratonloppen direkt i gymmet. Den virtuella upplevelsen görs ännu mer verklig genom förmågan att variera löpbandets lutning för att återspegla den faktiska vägen. Du behöver inte köra hela loppet på en gång: om användaren avbryter loppet, kommer UNITY 3.0 sedan återuppta rutten från det ögonblick som den pausade.

ARENA: Den här funktionen ger dig möjlighet att springa in i en arena tillsammans med alla andra löpare (var och en på varsitt löpband på anläggningen). Det är bara att ansluta bestämma vem som du ska springa bredvid.

RACES: rodd

Användarupplevelsen på roddmaskinen SKILLROW™ ger en känsla av att ro på vattnet. SKILLROW™ är den fösta uppkopplade inomhusrodden som tillåter användaren att köra både kondition och styrketräning genom power-funktionen. Tack vare SKILLROW™-appen kan användarna uppleva en mer motiverande digital upplevelse genom utmaningar och tävlingar. 

TRÄNA OCH TÄVLA: Med SKILLROW™-appen kan du få tillgång till skräddarsydda och prestationsinriktade träningsprogram. Appen låter dig också delta i spännande tävlingar och utmaningar för dig själv eller med andra.

RACES: Användaren anger hastigheten som ska uppnås eller tävlar mot en väns bästa resultat för att möta en ny utmaning varje vecka och hålla motivationen uppe och möjlighet att utvecklas och förbättra dina resultat.

SKILLROW-klassen:  Med SKILLROW™-appen och en UNITY SELF- kiosk blir det enkelt för tränaren att erbjuda deltagarna en spännande roddupplevelse i klassformat. Deltagarna är indelade i grupper som tävlar mot varandra. På den stora skärmen kan du se båtarna som rör sig enligt lagets gemensamma prestation vilket motiverar deltagarna att ge det lilla extra och samtidigt ro synkroniserat.

Är du intresserad av mer info, kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80

E-post: info@qicraft.se

Relaterade produkter
SKILLROW™ Professional App

TechnogymSKILLROW™ Professional App

Läs mer