Artikel

TECHNOGYM officiell leverantör av träningsutrustning till sommar OS i Tokyo 2021

Kontakta oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

CMO Qicraft Group

+47 918 58 000

Organisationskommittén för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2021, välkomnar TECHNOGYM som officiell supporter till Tokyo 2021.

TECHNOGYM S.p.A. (Technogym) har tecknat ett kontrakt med The Tokyo Organizing Committee of the Olympic and Paralympic Games (Tokyo 2020) som officiell supporter och har blivit en officiell leverantör i kategorin träningsutrustning.

Vi är mycket glada och stolta över att Technogym återigen har valts ut som den officiella och exklusiva leverantören till OS i Tokyo. Detta är för oss ännu en milstolpe, ett tydligt tecken på att vi är den marknadsledande aktören som fortsätter att leverera de mest innovativa lösningarna och produkterna inom tränings, hälso- och prestationsindustrin. Att vara den exklusiva leverantören till OS för åttonde gången, är för oss och alla våra partners ett starkt erkännande och bevis på att “Champions train with Technogym”. Detta är en möjlighet för oss att ytterligare stärka vår mission – “Activating People”.

Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group

Technogym är ett världsledande företag inom tränings- och sportutrustning.

Technogym har varit officiell leverantör till sju olympiska och paralympiska spel och över 50 miljoner människor tränar varje dag på Technogym-produkter världen över.
Technogym kommer att tillhandahålla träningsutrustning för 30 platser inklusive Olympic och Paralympic Village, tävlings- och träningsplatser för idrottare att träna före och under de olympiska och paralympiska spelen.
Det huvudsakliga träningscentret, som ligger i Olympic and Paralympic Village i Harumi Waterfront District i Tokyo, kommer att finnas tillgängligt för idrottare under hela perioden och kommer att vara utrustat med ett brett sortiment av produkter för att täcka alla behov inom varje sportdisciplin. Under Tokyo 2020-spelen har över 10 000 olympiska idrottare och 4 000 paralympiska idrottare tillgång till ett urval av de bästa och mest innovativa produkterna som täcker konditionsträning, styrka och funktionell träning.

Yoshiro Mori, president Tokyo 2021, välkomnade tillkännagivandet och kommenterade:

“Vi är glada över att välkomna Technogym som en officiell supporter som levererar träningsutrustning. Technogym har levererat träningsutrustning till tränings- och tävlingsplatser i tidigare spel (totalt åtta stycken inkl. Tokyo 2020), vilket gör det möjligt för idrottare att förbereda och uppnå sina bästa prestationer under spelen. Tillsammans med Technogym skapar vi en miljö där idrottare kan prestera på absolut toppnivå under OS i Tokyo 2020.”

Nerio Alessandri, president och grundare av Technogym, kommenterade:

“Vi är mycket stolta över att vara en officiell supporter för de olympiska och paralympiska spelen i Tokyo 2020. På Technogym arbetar vi varje dag för att skapa de mest innovativa produkterna för att stödja idrottare att nå sina mål.
Denna viktiga prestation representerar en seger för hela Technogym-teamet.”

I gott sällskap

Utöver 67st Tokyo 2021  partners inkluderar Tokyo 2020-sponsringsprogram också nio världsomspännande partners – Alibaba, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Omega, Panasonic, Procter & Gamble, Toyota och Visa – som Tokyo 2020 Paralympic Gold Partners .

Technogym

Grundades 1983 och är Technogym en världsledande internationell leverantör av teknik- och designdrivna produkter och tjänster inom hälso- och träningsbranschen. Technogym tillhandahåller ett komplett utbud av konditions, styrke- och funktionell utrustning. Med över 2 300 anställda och 14 filialer globalt, finns Technogym närvarande i över 100 länder. Mer än 80 000 träningsanläggningar och 300 000 privata hem i världen är utrustade med Technogym. Technogym är ett referensmärke inom sportsektorn och en långvarig partner för lag och idrottare som tävlar vid OS.
Technogym är också en stolt partner till följande organisationer: Real Madrid CF, Juventus FC, Milan AC, Inter och Paris Saint Germain i fotboll, US Tennis Federation och PGA Golf Tour.